Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Από το Blogger.

Αρχειοθήκη

ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2014

«Οι διαπραγματεύσεις δεν έχουν ακόμη τελειώσει, απλώς τελειώσαμε μια μακρά συζήτηση για έγγραφα που πρέπει να συνταχθούν με βάση τα αποτελέσματα των συνομιλιών. Συμφωνήσαμε να συνεχίσουμε τη δουλειά στις 30 Οκτωβρίου» είπε ο Ρώσος υπουργός Ενέργειας Αλεξάντρ Νόβακ.
Χωρίς συμφωνία για το φυσικό αέριο ολοκληρώθηκαν τη νύχτα οι συζητήσεις Ουκρανίας - Ρωσίας - ΕΕ στις Βρυξέλλες, σύμφωνα με τον Ρώσο υπουργό Ενέργειας Αλεξάντρ Νόβακ, τον οποίο επικαλείται το ρωσικό πρακτορείο Ria Novosti.

«Οι διαπραγματεύσεις δεν έχουν ακόμη τελειώσει, απλώς τελειώσαμε μια μακρά συζήτηση για έγγραφα που πρέπει να συνταχθούν με βάση τα αποτελέσματα των συνομιλιών. Συμφωνήσαμε να συνεχίσουμε τη δουλειά στις 30 Οκτωβρίου» είπε ο Νόβακ.
Σύμφωνα με το πρακτορείο Interfax, o Αλεξέι Μίλερ, επικεφαλής της ρωσικής εταιρείας φυσικου αερίου Gazprom δήλωσε ότι συμφωνία μπορεί να υπάρξει μόνον αν η Ουκρανία και η Ε.Ε. συμφωνήσουν στις οικονομικές εγγυήσεις των Βρυξελλών προς το Κίεβο.
Επιδίωξη των τριών μερών είναι η επίτευξη συμφωνίας για την επανέναρξη του εφοδιασμού της Ουκρανίας με ρωσικό φυσικό αέριο τον χειμώνα.
««Ο στόχος μας είναι να επιτύχουμε μια προσωρινή συμφωνία-πακέτο για τον χειμώνα, ώστε να εξασφαλίσουμε τον εφοδιασμό της Ουκρανίας με ρωσικό αέριο αγορασμένο από την Ε.Ε. ως τα τέλη του Μαρτίου του 2015» δήλωσε την Τετάρτη ο Ευρωπαίος επίτροπος Ενέργειας Γκίντερ Έτινγκερ.
Πηγές: ΑΜΠΕ, Reuters

___________________________________________________

Ο ΔΙΚΤΥΟΥΡΓΟΣ γάταρος δέν ἀνήκει σε ἐπαγγελματία δημοσιογράφο καί στηρίζεται στήν ἠθική ἱκανοποίηση της σταθερότητας των ἐπισκεπτῶν, χωρίς νά χρησιμοποιεῖ τεχνικές καί κόλπα γιά νά κερδίσει ἐπισκεψιμότητα, ἐπίσης δέν μ΄ ἀφήνει ἀδιάφορο ἡ ἄνοδος του.

Η ὑποστήριξή σας μπορεῖ, ὅπως βλέπετε, νά ἐκδηλωθεῖ καί με ἄλλον τρόπο κάθε φορά ποῦ θά ἔχετε τον ἐλάχιστο χρόνο.

Εὐχαριστῶ καί συνεχίζω με το ἴδιο ἀδέσμευτο καί ἀνεξάρτητο πνεῦμα...

0 Σχόλια:

back to top