Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Από το Blogger.

Αρχειοθήκη

ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τετάρτη 29 Οκτωβρίου 2014

Την Τουρκία θα επισκεφθεί γύρω στις 20 Νοεμβρίου ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν, που ξεκινά περιοδεία σε τρεις χώρες στις 17 του προσεχούς μήνα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Λευκού Οίκου. στις 17 Νοεμβρίου θα βρίσκεται στο Μαρακές του Μαρόκου, ηγούμενος της αμερικανικής αντιπροσωπείας, στην 5η Ετήσια Παγκόσμια Σύνοδο Επιχειρηματικότητα. Στη συνέχεια θα μεταβεί στην Ουκρανία, όπου θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο Ποροσένκο, την κυβέρνηση της χώρας και ηγέτες της κοινωνίας των πολιτών.


Τέλος στην Τουρκία, σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο αντιπρόεδρος Μπάιντεν θα συναντηθεί με τον πρόεδρο Ταγίπ Ερντογάν, τον πρωθυπουργό Αχμέτ Νταβούτογλου και μη κυβερνητικούς εκπροσώπους.
Να σημειώσουμε ότι σύμφωνα με καλά ενημερωμένες πηγές έχει διευθετηθεί τηλεφωνική συνομιλία του Τζο Μπάιντεν με τον Πρόεδρο Νίκο Αναστασιάδη στις αμέσως προσεχείς ημέρες.


- See more at: http://ikypros.com/?p=55460#sthash.KGjNj3kw.dpuf

___________________________________________________

Ο ΔΙΚΤΥΟΥΡΓΟΣ γάταρος δέν ἀνήκει σε ἐπαγγελματία δημοσιογράφο καί στηρίζεται στήν ἠθική ἱκανοποίηση της σταθερότητας των ἐπισκεπτῶν, χωρίς νά χρησιμοποιεῖ τεχνικές καί κόλπα γιά νά κερδίσει ἐπισκεψιμότητα, ἐπίσης δέν μ΄ ἀφήνει ἀδιάφορο ἡ ἄνοδος του.

Η ὑποστήριξή σας μπορεῖ, ὅπως βλέπετε, νά ἐκδηλωθεῖ καί με ἄλλον τρόπο κάθε φορά ποῦ θά ἔχετε τον ἐλάχιστο χρόνο.

Εὐχαριστῶ καί συνεχίζω με το ἴδιο ἀδέσμευτο καί ἀνεξάρτητο πνεῦμα...

0 Σχόλια:

back to top