Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Από το Blogger.

Αρχειοθήκη

ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Παρασκευή 26 Δεκεμβρίου 2014

Ο αναπληρωτής πρωθυπουργός της Ρωσίας, Ντμίτρι Ράγκοζιν σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Αργκουμέντι ι Φάκτε» αναφερόμενος στα δύο πλοία ‘Μιστράλ’ που  παραγγέλθηκαν στη Γαλλία, είπε ότι «είναι προτιμότερο να επιστραφούν τα χρήματα που έδωσε η Ρωσία στους Γάλλους» από την μη τήρηση της συμφωνίας.

«Αυτό που ενδέχεται να κάνουν οι Γάλλοι με τα πλοία στη συνέχεια, εάν αρνηθούν να μας τα παραδώσουν, όπως ο καθένας υποψιάζεται, ασφαλώς και δεν μας προβληματίζει», είπε. «Θέλουμε ή τα πλοία ή τα χρήματα, σκεφτόμαστε ότι το τελευταίο είναι προτιμότερο», είπε ο Ράγκοζιν. 

 Εξήγησε ότι «όταν το Ναυτικό είχε παραγγείλει τα πλοία (υπό τον υπουργό Άμυνας Ανατόλι Σερντούκοφ) ενδεχομένως να έλλειπαν ορισμένες δεξιότητες, για παράδειγμα, η τεχνογνωσία των μεγάλων μπλοκ. Ωστόσο, όταν η Ρωσία στις 16 Νοεμβρίου 2013 είχε τελειώσει το έργο στο πλαίσιο της σύμβασης με την Ινδία, για να παραδώσει το αεροπλανοφόρο ‘Vikramaditya’ για τον ναυτικό της Ινδίας, δείξαμε σε όλους, συμπεριλαμβανομένων ημών, ότι έχουμε μάθει διαδικασίες συναρμολόγησης των μεγάλων μπλοκ».

«Ως υπεύθυνος για την τεχνική πλευρά της υπόθεσης μπορώ να πω ότι θα είμαστε σε θέση να κάνουμε και χωρίς τα πλοία Μιστράλ, αλλά σίγουρα δεν θα συμφωνήσουμε στην μη επιστροφή των χρημάτων μας, που πρέπει να πληρωθούν μέχρι το τελευταίο σεντ, συν τις κυρώσεις και τα πρόστιμα», είπε σύμφωνα με το Tass.
--
               
 © Βαλκανικό Περισκόπιο -Γιῶργος  Ἐχέδωρος

___________________________________________________

Ο ΔΙΚΤΥΟΥΡΓΟΣ γάταρος δέν ἀνήκει σε ἐπαγγελματία δημοσιογράφο καί στηρίζεται στήν ἠθική ἱκανοποίηση της σταθερότητας των ἐπισκεπτῶν, χωρίς νά χρησιμοποιεῖ τεχνικές καί κόλπα γιά νά κερδίσει ἐπισκεψιμότητα, ἐπίσης δέν μ΄ ἀφήνει ἀδιάφορο ἡ ἄνοδος του.

Η ὑποστήριξή σας μπορεῖ, ὅπως βλέπετε, νά ἐκδηλωθεῖ καί με ἄλλον τρόπο κάθε φορά ποῦ θά ἔχετε τον ἐλάχιστο χρόνο.

Εὐχαριστῶ καί συνεχίζω με το ἴδιο ἀδέσμευτο καί ἀνεξάρτητο πνεῦμα...

0 Σχόλια:

back to top