Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Από το Blogger.

Αρχειοθήκη

ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2015

Φωτ.: Ορέστης Παναγιώτου / ΑΠΕ-ΜΠΕ
Την αποκατάσταση των συντάξεων σε Πόντιους και Βορειοηπειρώτες προανήγγειλε μιλώντας στον ΑΝΤ1 ο αναπληρωτής υπουργός Κοινωνικών Ασφαλίσεων Δημήτρης Στρατούλης. Και όχι μόνο.



Όπως δεσμεύτηκε, η επιστροφή των 360 ευρώ στους ηλικιωμένους ανασφάλιστους του ΟΓΑ θα είναι ένα από τα πρώτα νομοσχέδια που θα φέρει στη Βουλή η νέα κυβέρνηση. «Για εμάς μέιλ Χαρδούβελη δεν υπάρχει, ούτε για τα όρια ηλικίας, ούτε για τη μείωση των συντάξεων», είπε χαρακτηριστικά.


Σύμφωνα πάντα με τον Δημήτρη Στρατούλη θα υπάρξει κατάργηση της ρήτρας μηδενικού ελλείμματος από τις επικουρικές συντάξεις, αλλά και όλων των μνημονιακών δεσμεύσεων που μειώνουν τις συνάξεις και αυξάνουν τα όρια ηλικίας. Παράλληλα, ανέφερε ότι έρχεται νομοσχέδιο που επαναφέρει το δώρο Χριστουγέννων, αλλά όχι και το δώρο Πάσχα, σε όσους λαμβάνουν μέχρι 700 ευρώ το μήνα.

http://www.pontos-news.gr/article/129563/epistrofi-syntaxeon-stoys-pontioys-me-proto-nomoshedio-tis-kyvernisis-vinteo

___________________________________________________

Ο ΔΙΚΤΥΟΥΡΓΟΣ γάταρος δέν ἀνήκει σε ἐπαγγελματία δημοσιογράφο καί στηρίζεται στήν ἠθική ἱκανοποίηση της σταθερότητας των ἐπισκεπτῶν, χωρίς νά χρησιμοποιεῖ τεχνικές καί κόλπα γιά νά κερδίσει ἐπισκεψιμότητα, ἐπίσης δέν μ΄ ἀφήνει ἀδιάφορο ἡ ἄνοδος του.

Η ὑποστήριξή σας μπορεῖ, ὅπως βλέπετε, νά ἐκδηλωθεῖ καί με ἄλλον τρόπο κάθε φορά ποῦ θά ἔχετε τον ἐλάχιστο χρόνο.

Εὐχαριστῶ καί συνεχίζω με το ἴδιο ἀδέσμευτο καί ἀνεξάρτητο πνεῦμα...

0 Σχόλια:

back to top