Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Από το Blogger.

Αρχειοθήκη

ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τετάρτη 29 Απριλίου 2015

Μεγάλη επιτυχία, όπως εκτιμά ο Κύπριος υπουργός Οικονομικών, Χάρης Γεωργιάδης, σημείωσε η σημερινή δεύτερη έξοδος της Κύπρου στις διεθνείς αγορές με επταετές κρατικό ομόλογο.
Λήφθηκαν σχεδόν διπλάσιες αιτήσεις, από τις οποίες 1 δισ. ευρώ έγιναν αποδεκτές, με ονομαστικό επιτόκιο 3.87% και απόδοση 4%. Ο υπουργός Οικονομικών, Χάρης Γεωργιάδης, εξέφρασε ικανοποίηση για την ανταπόκριση που υπήρξε στην έκδοση του ομολόγου.

Επεσήμανε ότι η επιτυχία της έκδοσης αποτελεί ακόμα ένα βήμα αποκατάστασης της εμπιστοσύνης των διεθνών αγορών προς την κυπριακή οικονομία και ενίσχυσης της ρευστότητας.
Η Κύπρος βγήκε για πρώτη φορά στις αγορές τον περασμένο Ιούνιο, με πενταετές ομόλογο 750 εκατομμυρίων ευρώ. Η απόδοση της έκδοσης του Ιουνίου είχε ανέλθει στο 4,85%.
Πηγή: ΑΜΠΕ

___________________________________________________

Ο ΔΙΚΤΥΟΥΡΓΟΣ γάταρος δέν ἀνήκει σε ἐπαγγελματία δημοσιογράφο καί στηρίζεται στήν ἠθική ἱκανοποίηση της σταθερότητας των ἐπισκεπτῶν, χωρίς νά χρησιμοποιεῖ τεχνικές καί κόλπα γιά νά κερδίσει ἐπισκεψιμότητα, ἐπίσης δέν μ΄ ἀφήνει ἀδιάφορο ἡ ἄνοδος του.

Η ὑποστήριξή σας μπορεῖ, ὅπως βλέπετε, νά ἐκδηλωθεῖ καί με ἄλλον τρόπο κάθε φορά ποῦ θά ἔχετε τον ἐλάχιστο χρόνο.

Εὐχαριστῶ καί συνεχίζω με το ἴδιο ἀδέσμευτο καί ἀνεξάρτητο πνεῦμα...

0 Σχόλια:

back to top