Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Από το Blogger.

Αρχειοθήκη

ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δευτέρα 27 Απριλίου 2015

Sputnik
Δύο νέα υποβρύχια κατηγορίας «Varshavianka» θα λάβει μέχρι το τέλος του 2015 ο στόλος της Ρωσίας στον Εύξεινο Πόντο, ενώ προγραμματίζεται η παραλαβή ακόμη τεσσάρων για τον εκσυγχρονισμό του στόλου.
Τα δύο πρώτα ντιζελοκίνητα ηλεκτρικά υποβρύχια κατηγορίας «Varshavianka» μπορούν να αναλάβουν μόνιμη υπηρεσία στον στόλο του Ευξείνου Πόντου, έως τα τέλη του 2015, δήλωσε ο διοικητής του Πολεμικού Ναυτικού της Ρωσίας, Βίκτορ Τσιρκόφ. Τα υποβρύχια βρίσκονται αυτό τον καιρό σε δοκιμές σε βαθιά νερά στην Αρκτική.

Συνολικά προγραμματίζεται η παραλαβή έξι υποβρυχίων κατηγορίας «Varshavianka» για το Στόλο του Ευξείνου Πόντου. Η δεύτερη παρτίδα των δύο υποβρυχίων είναι σήμερα σε μια φάση δοκιμών σε ναυπηγείο της Αγίας Πετρούπολης. Τα δύο τελευταία υποβρύχια έπεσαν στη θάλασσα τον Οκτώβριο του 2014.
«Μετά την παραλαβή αυτών των έξι υποβρυχίων ο στόλος του Ευξείνου Πόντου θα είναι αυτάρκης στη ζώνη ευθύνης της», δήλωσε ο Τσιρκόφ.
Η κατηγορία υποβρυχίων Varshavianka αποκαλείται «μαύρη τρύπα» από το ΝΑΤΟ, εξαιτίας της αθόρυβης λειτουργία τους.
Αυτός ο σχεδιασμός του υποβρυχίου χρονολογείται από τη δεκαετία του 1970 και θεωρείται ένα από τα πιο ευέλικτα υποβρύχια προγράμματα ντίζελ. Εκτός από τη μυστικότητα του, έχει έξι όρμους τορπιλών 533 mm που γεμίζουν αυτόματα κάθε 15 δευτερόλεπτα.

___________________________________________________

Ο ΔΙΚΤΥΟΥΡΓΟΣ γάταρος δέν ἀνήκει σε ἐπαγγελματία δημοσιογράφο καί στηρίζεται στήν ἠθική ἱκανοποίηση της σταθερότητας των ἐπισκεπτῶν, χωρίς νά χρησιμοποιεῖ τεχνικές καί κόλπα γιά νά κερδίσει ἐπισκεψιμότητα, ἐπίσης δέν μ΄ ἀφήνει ἀδιάφορο ἡ ἄνοδος του.

Η ὑποστήριξή σας μπορεῖ, ὅπως βλέπετε, νά ἐκδηλωθεῖ καί με ἄλλον τρόπο κάθε φορά ποῦ θά ἔχετε τον ἐλάχιστο χρόνο.

Εὐχαριστῶ καί συνεχίζω με το ἴδιο ἀδέσμευτο καί ἀνεξάρτητο πνεῦμα...

0 Σχόλια:

back to top