Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Από το Blogger.

Αρχειοθήκη

ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τετάρτη 29 Απριλίου 2015

«Ότι δεν θέλουμε μία Ευρώπη-φρούριο αλλά μία Ευρώπη που να προστατεύει τα σύνορά της και ταυτόχρονα να διευρύνει τις δυνατότητες έρευνας και διάσωσης των ανθρώπων που βρίσκονται σε κίνδυνο».



Αυτό δήλωσε ο επίτροπος αρμόδιος για τη Μετανάστευση Δημήτρης Αβραμόπουλος, στη συζήτηση που έγινε σήμερα στην Ολομέλεια του Ευρωκοινοβουλίου για το μεταναστευτικό και τις πρόσφατες τραγωδίες στη θάλασσα της Μεσογείου.

Ο Έλληνας επίτροπος χαρακτήρισε τη συζήτηση ιστορική και ανακοίνωσε ότι στις 13 Μαΐου, η Κομισιόν θα παρουσιάσει το Ευρωπαϊκό Θεματολόγιο Μετανάστευσης, μέσω του οποίου θα επιχειρηθεί μία πλήρης προσέγγιση της ΕΕ στα θέματα της μετανάστευσης.

Επιγραμματικά ο κ. Αβραμόπουλος ανέφερε ότι ανάμεσα σ΄ αυτά που θα πρέπει άμεσα να γίνουν, είναι να συγκεντρωθούν πληροφορίες για τους διακινητές μεταναστών και τις πηγές χρηματοδότησης τους, καθώς και να επανεξετασθούν οι κανόνες του Δουβλίνο, για να δούμε -όπως χαρακτηριστικά είπε- εάν λειτουργούν σωστά.

Η ευρωπαϊκή ατζέντα μετανάστευσης αποτελεί την επόμενη ευκαιρία δράσης της ΕΕ, κατέληξε ο Έλληνας επίτροπος.

http://hellasforce.com/

___________________________________________________

Ο ΔΙΚΤΥΟΥΡΓΟΣ γάταρος δέν ἀνήκει σε ἐπαγγελματία δημοσιογράφο καί στηρίζεται στήν ἠθική ἱκανοποίηση της σταθερότητας των ἐπισκεπτῶν, χωρίς νά χρησιμοποιεῖ τεχνικές καί κόλπα γιά νά κερδίσει ἐπισκεψιμότητα, ἐπίσης δέν μ΄ ἀφήνει ἀδιάφορο ἡ ἄνοδος του.

Η ὑποστήριξή σας μπορεῖ, ὅπως βλέπετε, νά ἐκδηλωθεῖ καί με ἄλλον τρόπο κάθε φορά ποῦ θά ἔχετε τον ἐλάχιστο χρόνο.

Εὐχαριστῶ καί συνεχίζω με το ἴδιο ἀδέσμευτο καί ἀνεξάρτητο πνεῦμα...

0 Σχόλια:

back to top