Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Από το Blogger.

Αρχειοθήκη

ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σάββατο 30 Μαΐου 2015

Αλεξιπτωτιστές και μονάδες των ειδικών δυνάμεων που βρίσκονται σε συναγερμό σήμερα θα καταλάβουν τα αεροδρόμια ενός υποθετικού εχθρού στα πλαίσια ελέγχου ετοιμότητας μάχης της Πολεμικής Αεροπορίας και των μονάδων αεράμυνας της Κεντρικής Στρατιωτικής Περιοχής, ανέφερε η υπηρεσία Τύπου του ρωσικού υπουργείου Άμυνας.
Ο υπουργός Άμυνας Σεργκέι Σοϊγκού έχει θέσει έναν νέο «πιο περίπλοκο» στόχο, είπε η υπηρεσία Τύπου.
«Αλεξιπτωτιστές και μονάδες των ειδικών δυνάμεων των ενισχύσεων της ομάδας τέθηκαν σε συναγερμό και οδηγήθηκαν στο εναέριο λιμένα επιβίβασης, όπου το προσωπικό επιβιβάζεται στα στρατιωτικά ελικόπτερα Mi-8» ανέφερε το υπουργείο.
Η Αεροπορία θα διεξάγει αναγνώριση, εκτόξευση πυραύλων και βομβαρδισμούς στις δυνάμεις αεράμυνας και τις μονάδες φύλαξης των αεροδρομίων του εχθρού. Και οι αλεξιπτωτιστές, ανέφερε το υπουργείο, έχουν το καθήκον «να κρατήσουν τα αεροδρόμια μέχρι να φτάσουν οι  κύριες δυνάμεις για τη χρήση τους προς όφελος της ομάδας της αεροπορίας».
Όσο για τις μονάδες αεράμυνας, αυτές θα καλύπτουν τα στρατεύματα από τους πιλότους του προσομοιωμένου εχθρού.
Η έκτακτη άσκηση επιθεώρησης της ετοιμότητας μάχης της Πολεμικής Αεροπορίας και των μονάδων αεράμυνας της Κεντρικής Στρατιωτικής Περιφέρειας ξεκίνησε στις 25 Μαΐου.
Σύμφωνα με τις προηγούμενες ανακοινώσεις, αναμενόταν να λήξει στις 28 Μαΐου. Οι μονάδες της Δυτικής και Νότιας Στρατιωτικής Περιφέρειας, καθώς και η Αεροπορία και τα αεροσκάφη των στρατιωτικών μεταφορών - ένα σύνολο περίπου 12.000 στρατιωτών, 250 πολεμικά αεροσκάφη και ελικόπτερα, περίπου 700 κομμάτια διαφόρων όπλων και εξοπλισμών-, έχουν εμπλακεί στην άσκηση.
ΤΑΣΣ

___________________________________________________

Ο ΔΙΚΤΥΟΥΡΓΟΣ γάταρος δέν ἀνήκει σε ἐπαγγελματία δημοσιογράφο καί στηρίζεται στήν ἠθική ἱκανοποίηση της σταθερότητας των ἐπισκεπτῶν, χωρίς νά χρησιμοποιεῖ τεχνικές καί κόλπα γιά νά κερδίσει ἐπισκεψιμότητα, ἐπίσης δέν μ΄ ἀφήνει ἀδιάφορο ἡ ἄνοδος του.

Η ὑποστήριξή σας μπορεῖ, ὅπως βλέπετε, νά ἐκδηλωθεῖ καί με ἄλλον τρόπο κάθε φορά ποῦ θά ἔχετε τον ἐλάχιστο χρόνο.

Εὐχαριστῶ καί συνεχίζω με το ἴδιο ἀδέσμευτο καί ἀνεξάρτητο πνεῦμα...

0 Σχόλια:

back to top