Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Από το Blogger.

Αρχειοθήκη

ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τετάρτη 24 Ιουνίου 2015

Ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Τζον Κέρι θα επισκεφθεί το Κάιρο για διήμερες συνομιλίες με Αιγύπτιους αξιωματούχους στις 28 και 29 Ιουλίου, είπε ο εκπρόσωπος Τύπου του υπουργείου Εξωτερικών της Αιγύπτυο Μπαντρ Αμπντελατί χθες.

Οι σχέσεις μεταξύ των δύο χωρών είχαν επιδεινωθεί από τότε που ο στρατός ανέτρεψε τον πρόεδρο Μοχάμεντ Μόρσι μετά από μαζικές διαδηλώσεις εναντίον του το 2013, ενώ βελτιώθηκαν σταδιακά με τον πρόεδρο 'Αμπντελ Φάταχ αλ-Σίσι, ο οποίος εκλέχθηκε πέρσι.

Ο Αμπντελατί είπε ότι οι συνομιλίες θα έχουν στρατηγικό χαρακτήρα, ενώ ένας αξιωματούχος του αμερικανικού υπουργείου Εξωτερικών (Στέιτ Ντιπάρτμεντ), μιλώντας ανώνυμα, πρόσθεσε ότι οι δύο χώρες διεξήγαν στρατηγικές συνομιλίες τελευταία φορά τον Δεκέμβριο του 2009.
Τον Μάρτιο, ο πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα ήρε το εμπόδιο αποστολής όπλων αξίας πάνω από 1,3 δις δολάρια στην Αίγυπτο. Τη Δευτέρα, η αμερικανική πρεσβεία στο Κάιρο ανακοίνωσε ότι οι ΗΠΑ είχαν παραδώσει δύο πλοία του πολεμικού ναυτικού στην Αίγυπτο.
Ημερησία

___________________________________________________

Ο ΔΙΚΤΥΟΥΡΓΟΣ γάταρος δέν ἀνήκει σε ἐπαγγελματία δημοσιογράφο καί στηρίζεται στήν ἠθική ἱκανοποίηση της σταθερότητας των ἐπισκεπτῶν, χωρίς νά χρησιμοποιεῖ τεχνικές καί κόλπα γιά νά κερδίσει ἐπισκεψιμότητα, ἐπίσης δέν μ΄ ἀφήνει ἀδιάφορο ἡ ἄνοδος του.

Η ὑποστήριξή σας μπορεῖ, ὅπως βλέπετε, νά ἐκδηλωθεῖ καί με ἄλλον τρόπο κάθε φορά ποῦ θά ἔχετε τον ἐλάχιστο χρόνο.

Εὐχαριστῶ καί συνεχίζω με το ἴδιο ἀδέσμευτο καί ἀνεξάρτητο πνεῦμα...

0 Σχόλια:

back to top