Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Από το Blogger.

Αρχειοθήκη

ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τετάρτη 29 Ιουλίου 2015

Η ΓΓΠΣ και προσωπικά ο Γενικός Γραμματέας, δεν έχουν σχεδιάσει ή επιχειρήσει, επέμβαση στα συστήματα

Αποστάσεις από τον Γιάνη Βαρουφάκη και τη θύελλα που προκάλεσαν τα όσα είπε περί "υποκλοπής" των ΑΦΜ από το Taxis παίρνει ο Γενικός Γραμματέας Πληροφοριακών Συστημάτων & Διοικητικής Υποστήριξης, κ. Μ. Χατζηθεοδώρου, αντιλαμβανόμενος τις ευθύνες που υπάρχουν και το μπλέξιμο (ακόμη και ποινικό) που έχει δημιουργήσει ο πρώην υπουργός Οικονομικών.

Ο κ. Χατζηθεοδώρου ο οποίος τοποθετήθηκε επί ημερών Βαρουφάκη στο Taxis και προέρχεται από το Columbia με ανακοίνωση του δηλώνει κατηγορηματικά ότι «όλα τα δημοσιεύματα περί κάθε είδους επέμβασης στα πληροφοριακά συστήματα του Υπουργείου Οικονομικών είναι απολύτως ψευδή.

Η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων & Διοικητικής Υποστήριξης και προσωπικά ο νυν Γενικός Γραμματέας, δεν έχουν σχεδιάσει, πόσο μάλλον επιχειρήσει, κανενός είδους επέμβαση στα συστήματά της.

Τονίζεται επίσης, ότι η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων έχει θεσπίσει διαδικασίες αυστηρών προδιαγραφών που εγγυώνται την ασφάλεια των προσωπικών δεδομένων και καθιστούν αδύνατες τέτοιου είδους επεμβάσεις από οποιονδήποτε».
ΒΗΜΑ

___________________________________________________

Ο ΔΙΚΤΥΟΥΡΓΟΣ γάταρος δέν ἀνήκει σε ἐπαγγελματία δημοσιογράφο καί στηρίζεται στήν ἠθική ἱκανοποίηση της σταθερότητας των ἐπισκεπτῶν, χωρίς νά χρησιμοποιεῖ τεχνικές καί κόλπα γιά νά κερδίσει ἐπισκεψιμότητα, ἐπίσης δέν μ΄ ἀφήνει ἀδιάφορο ἡ ἄνοδος του.

Η ὑποστήριξή σας μπορεῖ, ὅπως βλέπετε, νά ἐκδηλωθεῖ καί με ἄλλον τρόπο κάθε φορά ποῦ θά ἔχετε τον ἐλάχιστο χρόνο.

Εὐχαριστῶ καί συνεχίζω με το ἴδιο ἀδέσμευτο καί ἀνεξάρτητο πνεῦμα...

0 Σχόλια:

back to top