Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Από το Blogger.

Αρχειοθήκη

ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τετάρτη 29 Ιουλίου 2015

Μετά τους αεροπορικούς βομβαρδισμούς της τουρκικής πολεμικής αεροπορίας εναντίον στόχων του Εργατικού Κόμματος του Κουρδιστάν (ΡΚΚ), οι αντάρτες του ΡΚΚ απαντούν με σειρά επιθέσεων στο σύνολο της επικράτειας του τουρκοκρατούμενου Κουρδιστάν.


Τη φορά αυτή η επίθεση έγινε στο Καρς, και συγκεκριμένα στο χωριό Κιζίλμτσιουμπουκ, της επαρχίας Σαρίκαμις του Καρς.
Αντάρτες του ΡΚΚ που εδρεύουν στα βουνά της περιοχής πυρπόλησαν πέντε φορτηγά που χρησιμοποιούνται σε κοντινό εργοτάξιο και στη συνέχεια απομακρύνθηκαν χωρίς να πειράξουν τους εργαζόμενους στο εργοτάξιο.
Πριν από λίγες μέρες και πάλι ομάδα ανταρτών του ΡΚΚ διέκοψε την κυκλοφορία στο δρόμο Καγισμάν-Καρς και έκαψε 13 φορτηγά και αυτοκίνητα ατόμων που συνεργάζονται με το τουρκικό κράτος. Ανάλογες επιθέσεις έγιναν σε δεκάδες περιοχές, σε μία από τις οποίες έχασε τη ζωή του ένας ταγματάρχης της στρατοχωροφυλακής.

___________________________________________________

Ο ΔΙΚΤΥΟΥΡΓΟΣ γάταρος δέν ἀνήκει σε ἐπαγγελματία δημοσιογράφο καί στηρίζεται στήν ἠθική ἱκανοποίηση της σταθερότητας των ἐπισκεπτῶν, χωρίς νά χρησιμοποιεῖ τεχνικές καί κόλπα γιά νά κερδίσει ἐπισκεψιμότητα, ἐπίσης δέν μ΄ ἀφήνει ἀδιάφορο ἡ ἄνοδος του.

Η ὑποστήριξή σας μπορεῖ, ὅπως βλέπετε, νά ἐκδηλωθεῖ καί με ἄλλον τρόπο κάθε φορά ποῦ θά ἔχετε τον ἐλάχιστο χρόνο.

Εὐχαριστῶ καί συνεχίζω με το ἴδιο ἀδέσμευτο καί ἀνεξάρτητο πνεῦμα...

0 Σχόλια:

back to top