Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Από το Blogger.

Αρχειοθήκη

ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Κυριακή 30 Αυγούστου 2015

  • Φωτογραφία από τους βομβαρδισμούς που ανέβηκε στο Twitter από χρήστες

Τουρκικά αεροσκάφη βομβάρδισαν τις τελευταίες μέρες Χριστιανικά χωριά σε Ιράκ και Συρία, μεταδίδει το



γερμανικό κρατικό δίκτυο ARD. Τα χωριά που χτυπήθηκαν βρίσκονται στα ορεινά Καντίλ και μεταξύ αυτών είναι τα: Σαρανίς, Μπαζ, Μπαρουάρι Μπαλά, Χαγιές, Νταουντίγια, Μαργκερίγια.


Σε ένα από τα χωριά όπου βρέθηκε απεσταλμένος του γερμανικού δικτύου φιλοξενούνταν 60 οικογένειες Ασσυρίων που είχαν εκτοπιστεί από τους ισλαμιστές τον Αύγουστο του 2014. 
Ένας από τους Ασσυρίους δήλωσε στο γερμανικό δίκτυο ότι τα αεροπλάνα βομβάρδιζαν την περιοχή και ο κόσμος δεν ήξερε προς ποια κατεύθυνση να διαφύγει.
Στο Νταουντίγια υπάρχει προσφυγικός καταυλισμός 700 οικογενειών. Η πλειονότητα των οποίων προέρχονται από τους Γεζίντι ενώ ένα ποσοστό 20% είναι Ασσύριοι από το Νινεβέχ Πλέιν και από τη Μοσούλη. Παρά το γεγονός ότι δεν προκλήθηκαν θάνατοι από τους βομβαρδισμούς, υπήρξαν εκτεταμένες ζημιές σε περιουσίες. 
Ασσύριος κάτοικος ζήτησε από το PKK να μην εγκαθιστά στρατόπεδα και αποθήκες πυρομαχικών κοντά σε χωριά καθώς αυτό θέτει σε κίνδυνο τους κατοίκους.

___________________________________________________

Ο ΔΙΚΤΥΟΥΡΓΟΣ γάταρος δέν ἀνήκει σε ἐπαγγελματία δημοσιογράφο καί στηρίζεται στήν ἠθική ἱκανοποίηση της σταθερότητας των ἐπισκεπτῶν, χωρίς νά χρησιμοποιεῖ τεχνικές καί κόλπα γιά νά κερδίσει ἐπισκεψιμότητα, ἐπίσης δέν μ΄ ἀφήνει ἀδιάφορο ἡ ἄνοδος του.

Η ὑποστήριξή σας μπορεῖ, ὅπως βλέπετε, νά ἐκδηλωθεῖ καί με ἄλλον τρόπο κάθε φορά ποῦ θά ἔχετε τον ἐλάχιστο χρόνο.

Εὐχαριστῶ καί συνεχίζω με το ἴδιο ἀδέσμευτο καί ἀνεξάρτητο πνεῦμα...

0 Σχόλια:

back to top