Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Από το Blogger.

Αρχειοθήκη

ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2015


REUTERS/GLEB GARANICH

Φωτογραφία αρχείου.
Σε συμφωνία για την παράδοση φυσικού αερίου στο Κίεβο κατέληξαν Ρωσία και Ουκρανία. 
Ο αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Μάρος Σέφκοβιτς και οι υπουργοί Ενέργειας των δύο χωρών υπέγραψαν ενώπιον δημοσιογράφων τη σχετική συμφωνία έπειτα από πολύωρες διαπραγματεύσεις.  




Όπως δήλωσε ο Ρώσος υπουργός Ενέργειας Αλεξάντερ Νόβακ, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή θα χρηματοδοτήσει τις αγορές φυσικού αερίου της Ουκρανίας. Η συμφωνία αφορά το διάστημα έως τον Μάρτιο του 2016. 
Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε η Επιτροπή, οι Βρυξέλλες θα προσφέρουν περίπου 450 εκατομμύρια ευρώ ως το τέλος του 2015 προκειμένου να βοηθήσουν την Ουκρανία να αγοράσει το φυσικό αέριο που χρειάζεται.
Ουκρανία και Ρωσία βρίσκονται σε διαμάχη για την τιμή του φυσικού αερίου από τις αρχές του 2014. Έπειτα από μια πρώτη διακοπή των παραδόσεων το 2014 που διήρκησε αρκετούς μήνες και μια προσωρινή συμφωνία για την παροχή αερίου στο Κίεβο κατά τους χειμερινούς μήνες, τον Ιούλιο είχαν ανασταλεί και πάλι οι παραδόσεις.
Ναυτεμπορική

___________________________________________________

Ο ΔΙΚΤΥΟΥΡΓΟΣ γάταρος δέν ἀνήκει σε ἐπαγγελματία δημοσιογράφο καί στηρίζεται στήν ἠθική ἱκανοποίηση της σταθερότητας των ἐπισκεπτῶν, χωρίς νά χρησιμοποιεῖ τεχνικές καί κόλπα γιά νά κερδίσει ἐπισκεψιμότητα, ἐπίσης δέν μ΄ ἀφήνει ἀδιάφορο ἡ ἄνοδος του.

Η ὑποστήριξή σας μπορεῖ, ὅπως βλέπετε, νά ἐκδηλωθεῖ καί με ἄλλον τρόπο κάθε φορά ποῦ θά ἔχετε τον ἐλάχιστο χρόνο.

Εὐχαριστῶ καί συνεχίζω με το ἴδιο ἀδέσμευτο καί ἀνεξάρτητο πνεῦμα...

0 Σχόλια:

back to top