Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Από το Blogger.

Αρχειοθήκη

ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2015

Φωτογραφία ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΠΡΟΕΔΡΙΑ
Άγκυρα:  Μπερδεμένοι οι Τούρκοι πέρασαν την Κυριακή ρωτώντας «τι ώρα είναι;» καθώς τα αυτόματα ρολόγια… αψήφησαν κυβερνητική «εντολή» να καθυστερήσει η μετάβαση από την θερινή στη χειμερινή ώρα έως τη διεξαγωγή των βουλευτικών εκλογών της 1ης Νοεμβρίου





Ενώ η Ευρώπη γύρισε τους δείκτες μία ώρα πίσω, η Τουρκία παρέμεινε στη θερινή ώρα με απόφαση της κυβέρνησης ώστε να επωφεληθούν οι εκλογείς από το φως όταν προσέλθουν στα εκλογικά τμήματα. Η ώρα θα αλλάξει στις 4 τα ξημερώματα της 8ης Νοεμβρίου.

Όμως, τα αυτόματα ρολόγια, υπολογιστές και smartphones άλλαξαν παρ’ όλα αυτά την ώρα με αποτέλεσμα να προκληθεί σύγχυση.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα news.in.gr, το hashtag #saatkac (τι ώρα είναι;) πήρε φωτιά στο Twitter. Οργισμένα και ειρωνικά σχόλια κατέκλυσαν το Διαδίκτυο με πολλούς χρήστες να συνδέουν απευθείας την οδηγία για αναβολή της μετάβασης στη χειμερινή ώρα με την αυταρχική φιγούρα του Ταγίπ Ερντογάν.

«Βρισκόμαστε σε ειδική ‘ώρα Ερντογάν’», «Για τις επόμενες δύο εβδομάδες, η Τουρκία είναι σε EEST… Erdogan Engineered Standard Time», είναι κάποια από τα μηνύματα των χρηστών.

http://mignatiou.com/2015/10/aftos-ine-igetis-me-entoli-erntogan-den-allaxe-i-ora-stin-tourkia/

___________________________________________________

Ο ΔΙΚΤΥΟΥΡΓΟΣ γάταρος δέν ἀνήκει σε ἐπαγγελματία δημοσιογράφο καί στηρίζεται στήν ἠθική ἱκανοποίηση της σταθερότητας των ἐπισκεπτῶν, χωρίς νά χρησιμοποιεῖ τεχνικές καί κόλπα γιά νά κερδίσει ἐπισκεψιμότητα, ἐπίσης δέν μ΄ ἀφήνει ἀδιάφορο ἡ ἄνοδος του.

Η ὑποστήριξή σας μπορεῖ, ὅπως βλέπετε, νά ἐκδηλωθεῖ καί με ἄλλον τρόπο κάθε φορά ποῦ θά ἔχετε τον ἐλάχιστο χρόνο.

Εὐχαριστῶ καί συνεχίζω με το ἴδιο ἀδέσμευτο καί ἀνεξάρτητο πνεῦμα...

0 Σχόλια:

back to top