Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Από το Blogger.

Αρχειοθήκη

ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2015

Η κατάρριψη του ρωσικού μαχητικού θα υπονομεύσει την όποια προσπάθεια για εξεύρεση λύσης για τη Συρία. Ο «συνωστισμός» στον εναέριο χώρο της Συρίας, οι συμμαχίες στο έδαφος και γιατί το "παιχνίδι" γίνεται όλο και πιο περίπλοκο.







Η κατάρριψη του ρωσικού μαχητικού αεροσκάφους από την Τουρκία στη Συρία έχει αυξήσει το διακύβευμα σε μια ήδη περίπλοκη διαμάχη με πολλούς «παίκτες». Το περιστατικό της 24ης Νοεμβρίου είναι πιθανό επίσης να υπονομεύσει τις προσπάθειες εξεύρεσης λύσης στον παρατεταμένο εμφύλιο πόλεμο της Συρίας.
Από τότε που η αεράμυνα της Συρίας αναχαίτισε τουρκικό μαχητικό αεροσκάφος στις 22 Ιουνίου του 2012, που είχε ως αποτέλεσμα την καταστροφή του αεροσκάφους και τον θάνατο των δύο πιλότων του, η τουρκική πολεμική αεροπορία διατηρεί μια επιθετική στάση έναντι αεροσκαφών που παραβιάζουν τα σύνορα της Τουρκίας με τη Συρία. Στις 16 Σεπτεμβρίου του 2013, τουρκικά μαχητικά αεροσκάφη κατέρριψαν ένα συριακό ελικόπτερο Mi-17 που πετούσε στον τουρκικό εναέριο χώρο, ενώ περίπου έξι μήνες αργότερα, συριακό MiG-23 που φέρεται να εισήλθε στον τουρκικό εναέριο χώρο είχε την ίδια τύχη.

Για τη συνέχεια Euro2Day

___________________________________________________

Ο ΔΙΚΤΥΟΥΡΓΟΣ γάταρος δέν ἀνήκει σε ἐπαγγελματία δημοσιογράφο καί στηρίζεται στήν ἠθική ἱκανοποίηση της σταθερότητας των ἐπισκεπτῶν, χωρίς νά χρησιμοποιεῖ τεχνικές καί κόλπα γιά νά κερδίσει ἐπισκεψιμότητα, ἐπίσης δέν μ΄ ἀφήνει ἀδιάφορο ἡ ἄνοδος του.

Η ὑποστήριξή σας μπορεῖ, ὅπως βλέπετε, νά ἐκδηλωθεῖ καί με ἄλλον τρόπο κάθε φορά ποῦ θά ἔχετε τον ἐλάχιστο χρόνο.

Εὐχαριστῶ καί συνεχίζω με το ἴδιο ἀδέσμευτο καί ἀνεξάρτητο πνεῦμα...

0 Σχόλια:

back to top