Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Από το Blogger.

Αρχειοθήκη

ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2015

Η σκυτάλη περνά πλέον στο διπλωματικό πεδίο μετά την κατάρριψη του αεροσκάφους, τονίζει η Stratfor. Ουάσινγκτον και Άγκυρα είχαν προειδοποιήσει για τον κίνδυνο ατυχήματος από τις πρώτες ημέρες της ρωσικής εμπλοκής. Οι τουρκικοί σχεδιασμοί για τη Β. Συρία.


Ρωσικό μαχητικό τύπου Su-24 Fencer καταρρίφθηκε κοντά στα σύνορα Τουρκίας-Συρίας σήμερα.




Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε το Τουρκικό Γενικό Επιτελείο το αεροσκάφος είχε προειδοποιηθεί 10 φορές σε διάστημα 5 λεπτών από δυο F-16, ενώ πετούσε πάνω από μια τουρκική επαρχία. Το τουρκικό πρακτορείο Αναντολού, επικαλούμενο ανώνυμες πηγές από την Προεδρία μετέδωσε ότι το αεροσκάφος παραβίασε τον τουρκικό εναέριο χώρο, δέχθηκε προειδοποιήσεις πριν καταρριφθεί, ενώ ακολουθήθηκαν όλοι οι κανόνες εμπλοκής.
Αντίθετα το ρωσικό υπουργείο Άμυνας υποστήριξε αρχικά ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν ότι το αεροσκάφος πετούσε αποκλειστικά σε συριακό εναέριο χώρο σε ύψος 6.000 μέτρων.Οι Ρώσοι είπαν ότι το αεροσκάφος καταρρίφθηκε από αντιαεροπορικές συστοιχίες στο έδαφος και πως οι δυο πιλότοι πρόλαβαν και εκτινάχθηκαν.
Τουρκομάνοι αντάρτες ισχυρίζονται ότι «συνέλαβαν» τους δυο πιλότους, ένας εκ των οποίων είναι σε καλή κατάσταση και ο άλλος τραυματισμένος.Bίντεο του Ελεύθερου Συριακού Στρατού δείχνει ομάδα ατόμων να περπατούν σε δασώδη περιοχή στην οποία εμφανίζεται ένα κίτρινο αλεξίπτωτο

Για τη συνέχεια Euro2Day

___________________________________________________

Ο ΔΙΚΤΥΟΥΡΓΟΣ γάταρος δέν ἀνήκει σε ἐπαγγελματία δημοσιογράφο καί στηρίζεται στήν ἠθική ἱκανοποίηση της σταθερότητας των ἐπισκεπτῶν, χωρίς νά χρησιμοποιεῖ τεχνικές καί κόλπα γιά νά κερδίσει ἐπισκεψιμότητα, ἐπίσης δέν μ΄ ἀφήνει ἀδιάφορο ἡ ἄνοδος του.

Η ὑποστήριξή σας μπορεῖ, ὅπως βλέπετε, νά ἐκδηλωθεῖ καί με ἄλλον τρόπο κάθε φορά ποῦ θά ἔχετε τον ἐλάχιστο χρόνο.

Εὐχαριστῶ καί συνεχίζω με το ἴδιο ἀδέσμευτο καί ἀνεξάρτητο πνεῦμα...

0 Σχόλια:

back to top