Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Από το Blogger.

Αρχειοθήκη

ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2015

Του Κώστα Ράπτη
Περισσότερο από ό,τι πρόκειται να κάνει ή να μην κάνει ο Vladimir Putin, σε απάντηση προς την κατάρριψη του ρωσικού Suhoi-24 από τουρκικά F-16 στην μεθόριο Συρίας-Τουρκίας, έχουν τη σημασία τους όσα επέλεξε να πεί.



Διότι η φράση-κλειδί "δεχτήκαμε πισώπλατο χτύπημα από συνεργούς των τρομοκρατών” θέτει on the record κάτι που έως τώρα απλώς αποτελούσε κοινό μυστικό. 
Με το να διερωτάται ρητορικά αν η Τουρκία προτίθεται να σύρει το ΝΑΤΟ, θέτοντάς το στην υπηρεσία του Ισλαμικού Κράτους, ο Ρώσος πρόεδρος επιχειρεί να απονομιμοποιήσει μακροπρόθεσμα την Άγκυρα, εμφανίζοντάς την όχι απλώς ως έναν δύστροπο περιφερειακό παίκτη με επιθετική αντίληψη της υπεράσπισης των εθνικών του συμφερόντων, αλλά ως κράτος-χορηγό της τζιχαντιστικής τρομοκρατίας. Η δε αναφορά του στις αγοραπωλησίες πετρελαίου παραγόμενου σε περιοχές ελεγχόμενες από το "Χαλιφάτο” αποτελεί προσωπική αιχμή για τον Τούρκο πρόεδρο Tayyip Erdogan, το περιβάλλον του οποίουεμπλέκεται άμεσα, κατά τις καταγγελίες της τουρκικής αντιπολίτευσης, σε αυτές τις προσοδοφόρες συναλλαγές.

Για τη συνέχεια Capital

___________________________________________________

Ο ΔΙΚΤΥΟΥΡΓΟΣ γάταρος δέν ἀνήκει σε ἐπαγγελματία δημοσιογράφο καί στηρίζεται στήν ἠθική ἱκανοποίηση της σταθερότητας των ἐπισκεπτῶν, χωρίς νά χρησιμοποιεῖ τεχνικές καί κόλπα γιά νά κερδίσει ἐπισκεψιμότητα, ἐπίσης δέν μ΄ ἀφήνει ἀδιάφορο ἡ ἄνοδος του.

Η ὑποστήριξή σας μπορεῖ, ὅπως βλέπετε, νά ἐκδηλωθεῖ καί με ἄλλον τρόπο κάθε φορά ποῦ θά ἔχετε τον ἐλάχιστο χρόνο.

Εὐχαριστῶ καί συνεχίζω με το ἴδιο ἀδέσμευτο καί ἀνεξάρτητο πνεῦμα...

0 Σχόλια:

back to top