Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Από το Blogger.

Αρχειοθήκη

ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σάββατο 26 Δεκεμβρίου 2015

«Κατά τη διάρκεια ελέγχου της γύρω περιοχής, εντοπίστηκε ένα όχημα που ανήκε στους δράστες, μέσα στο οποίο βρέθηκε μια αυτοσχέδια βόμβα, καθώς και πυροβόλα όπλα, χειροβομβίδες και μια μεγάλη ποσότητα πυρομαχικών», υπογραμμίζει η ανακοίνωση για το περιστατικό στην Τσετσενία (φωτ. αρχείου).
Τρεις τρομοκράτες σκοτώθηκαν την Πέμπτη έπειτα από ανταλλαγή πυρών με αστυνομικές δυνάμεις σε επιχείρηση των ειδικών δυνάμεων της αστυνομίας στην Τσετσενία, όπως




ανακοίνωσε η αντιτρομοκρατική υπηρεσία της Ρωσίας, ενώ ένας ακόμη τρομοκράτης σκοτώθηκε, σε ανταλλαγή πυρών με αστυνομικούς, καθώς αρνήθηκε να παραδοθεί σε μια άλλη αστυνομική επιχείρηση, 482 χλμ. περίπου νοτιοανατολικά, στο Νταγκεστάν.
«Κατά τη διάρκεια ελέγχου της γύρω περιοχής, εντοπίστηκε ένα όχημα που ανήκε στους δράστες, μέσα στο οποίο βρέθηκε μια αυτοσχέδια βόμβα, καθώς και πυροβόλα όπλα, χειροβομβίδες και μια μεγάλη ποσότητα πυρομαχικών», υπογραμμίζει η ανακοίνωση για το περιστατικό στην Τσετσενία.
Δεν αναφέρθηκαν απώλειες άμαχου πληθυσμού ή δυνάμεων ασφαλείας ως αποτέλεσμα των επιχειρήσεων.
Παράλληλα, ο πρόεδρος του Νταγκεστάν Ραμαζάν Αμπντουλατίποφ δήλωσε σε συνέντευξη του στην Vedomosti daily πως πάνω από 640 πολίτες του κρατιδίου έχουν ενταχθεί στις τάξεις του Ισλαμικού Κράτους, σημειώνοντας πως οι αρχές κάνουν ό,τι μπορούν για να αποτρέψουν τους πολίτες να φύγουν και να ενταχθούν στο Ι.Κ.
Πηγές: ΑΜΠΕ, Sputnik, Tass

___________________________________________________

Ο ΔΙΚΤΥΟΥΡΓΟΣ γάταρος δέν ἀνήκει σε ἐπαγγελματία δημοσιογράφο καί στηρίζεται στήν ἠθική ἱκανοποίηση της σταθερότητας των ἐπισκεπτῶν, χωρίς νά χρησιμοποιεῖ τεχνικές καί κόλπα γιά νά κερδίσει ἐπισκεψιμότητα, ἐπίσης δέν μ΄ ἀφήνει ἀδιάφορο ἡ ἄνοδος του.

Η ὑποστήριξή σας μπορεῖ, ὅπως βλέπετε, νά ἐκδηλωθεῖ καί με ἄλλον τρόπο κάθε φορά ποῦ θά ἔχετε τον ἐλάχιστο χρόνο.

Εὐχαριστῶ καί συνεχίζω με το ἴδιο ἀδέσμευτο καί ἀνεξάρτητο πνεῦμα...

0 Σχόλια:

back to top