Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Από το Blogger.

Αρχειοθήκη

ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2016

 
Στη ρωσική στρατιωτική βάση δημιουργήθηκε το Συντονιστικό Κέντρο

Στην αεροπορική βάση ‘ Χμέιμιμ’ στη Συρία, ιδρύθηκε και άρχισε να λειτουργεί ένα συντονιστικό κέντρο για τη συμφιλίωση των αντιμαχομένων μερών στο έδαφος της Αραβικής Δημοκρατίας της Συρίας. 

Αυτό ανακοινώθηκε από τον επίσημο εκπρόσωπο του Υπουργείου Άμυνας της Ρωσίας, Ιγκόρ Κονασένκοφ. 





«Βάσει της ρωσο-αμερικανικής συμφωνίας στις 22 Φεβρουαρίου για την παύση των εχθροπραξιών στη Συρία, ιδρύθηκε ένας μηχανισμός για την παρακολούθηση της συμμόρφωσης με το καθεστώς κατάπαυσης του πυρός, στη ρωσική βάση Χμέιμιμ, όπου θα λειτουργεί το συντονιστικό κέντρο για τη συμφιλίωση των αντιμαχομένων μερών στο έδαφος της Αραβικής Δημοκρατίας της Συρίας», είπε ο Κονασένκοφ. 

Σύμφωνα με τον ίδιο, τα κύρια καθήκοντα του κέντρου είναι να διευκολύνει τη διαπραγματευτική διαδικασία συμφιλίωσης μεταξύ των συριακών αρχών και της αντιπολίτευσης, με εξαίρεση του ‘Ισλαμικού κράτους’ της ‘Τζαμπχάτ αλ Νούσρα’ και άλλων τρομοκρατικών οργανώσεων, που αναγνωρίζονται ως τέτοιες από το Συμβούλιο Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών. 

Επίσης, θα διενεργούνται μεσολαβήσεις για συμφωνίες στην κατάπαυση του πυρός και στην οργάνωση της διανομής ανθρωπιστικής βοήθειας. 

«Οι εκπρόσωποι των ομάδων της αντιπολίτευσης στη Συρία, αποφάσισαν να σταματήσουν τις εχθροπραξίες και να αρχίσουν ειρηνευτικές συνομιλίες. Αυτό μπορεί να γίνει με την επαφή με το Συντονιστικό Κέντρο, στο οποίο υπάρχει ένας ενιαίος τηλεφωνικός αριθμός για διευκρινίσεις», είπε ο στρατηγός. 

Σύμφωνα με τον ίδιο, όλοι όσοι απευθύνονται προς το κέντρο θα έχουν την ανάλογη βοήθεια για επαφές με τη Δαμασκό, γράφει το RT στη ρωσική.
--
               
Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  τουιστολογίου παραγωγήςhttp://www.echedoros-a.gr

___________________________________________________

Ο ΔΙΚΤΥΟΥΡΓΟΣ γάταρος δέν ἀνήκει σε ἐπαγγελματία δημοσιογράφο καί στηρίζεται στήν ἠθική ἱκανοποίηση της σταθερότητας των ἐπισκεπτῶν, χωρίς νά χρησιμοποιεῖ τεχνικές καί κόλπα γιά νά κερδίσει ἐπισκεψιμότητα, ἐπίσης δέν μ΄ ἀφήνει ἀδιάφορο ἡ ἄνοδος του.

Η ὑποστήριξή σας μπορεῖ, ὅπως βλέπετε, νά ἐκδηλωθεῖ καί με ἄλλον τρόπο κάθε φορά ποῦ θά ἔχετε τον ἐλάχιστο χρόνο.

Εὐχαριστῶ καί συνεχίζω με το ἴδιο ἀδέσμευτο καί ἀνεξάρτητο πνεῦμα...

0 Σχόλια:

back to top