Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Από το Blogger.

Αρχειοθήκη

ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σάββατο 26 Μαρτίου 2016

Π. Ήφαιστος
25.3.2016 πρωί. Όλα δείχνουν ότι εν μέσω μιας δολοφονικής κρίσης διογκώνονται και κυριαρχούν αντί να εξαφανιστούν φαινόμενα αριστεροδεξιοαναρχικής ασέβειας κατά όσων Επαναστάτησαν για την Ελευθερία, την
δημοκρατία και την Εθνική ανεξαρτησία των Ελλήνων της σύγχρονης εποχής. Εν μέσω ερειπίων που προκάλεσε το μεταπολιτευτικό ιδεολογικοκομματικό σύστημα των (δια)φωτισμένων  «αριστεροδεξιοαναρχικών προοδευτικών», λογικά έπρεπε να είναι  μέρα περισυλλογής και αυτοκριτικής για το πόσο μεγάλης υπόστασης ήταν οι Επαναστάτες της Ελευθερίας. Οι δράστες έπρεπε να σιωπούν αντί να κράζουν. [Μπουμπουλίνα η …. Ερωτιάραhttp://wp.me/p3OlPy-X4] 

Κοσμοθεωρία ΕθνώνΑντί να σιωπήσουν, οι εναλλασσόμενοι στις κατεξουσιαστικές καρέκλες παλεύοντας απελπισμένα να συνεχίσουν να κάθονται πάνω σε αυτές τις καρέκλες, μας εκτοξεύουν ότι κατέβει στο μπερδεμένο τους κεφάλι. Ταυτίζουν τους Επαναστάτες της Ελευθερίας με τους δουλοπάροικους που εξεγέρθηκαν αξιώνοντας, οι δύσμοιροι και κακότυχοι δικαιώματα. [ΟΛΙΓΑΡΧΙΚΕΣ ΔΟΜΕΣ, ΜΟΝΤΕΡΝΙΣΜΟΣ, ΜΕΤΑΜΟΝΤΕΡΝΙΣΜΟΣ, ΔΕΣΠΟΤΕΙΑ VERSUS ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΣ / ΙΣΧΥΡΕΣ…http://wp.me/p3OlPy-10O]
Τους τα έδωσαν αυτά τα «δικαιώματα» αλλά οι ανάγκες για «συμμόρφωση» στα ιδεολογικά δόγματα που γεννήθηκαν έκτοτε δημιούργησαν μια δίνη πολλών αιώνων «διαφωτιστικών» γενοκτονιών και εθνοκαθάρσεων στο όνομα μιας καταληκτικά ρατσιστικά νοούμενης κοινωνικής συνοχής. Όποιος δεν γνωρίζει αυτά τα αντικειμενικά και καταμαρτυρούμενα ιστορικοπολιτικά δεδομένα της Ευρώπης είναι εξ αντικειμένου ανιστόρητος και απελπιστικά αγράμματος. Σκληρά λόγια πλην αληθινά και συναφή με στοιχειώδη γνώση της διαδρομής των Νέων Χρόνων [Η ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΝΔΥΛΕΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΜΕΤΑΦΥΣΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ ΠΟΥ ΠΑΓΙΔΕΥΣΕ ΤΗ ΜΟΝΤΕΡΝΑ ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΟΔΗΓΗΣΕ ΣΤΟΝ ΜΕΤΑΜΟΝΤΕΡΝΙΣΜΟhttp://wp.me/p3OlPy-ZB και Tο εθνοκρατοκεντρικό διεθνές σύστημα και η διαδρομή της ανθρωποκεντρικής πολιτικής θεμελίωσης http://wp.me/p3OlPy-No]
Ως και μπορούν να συγκριθούν τα κοσμοθεωρητικά θέσφατα της Ελευθερίας και της Δημοκρατίας για τα οποία Επαναστάτησαν οι Έλληνες με τα «δικαιώματα» (τέτοια όσα έχουμε τώρα εμείς και πολλοί άλλοι) και την έμμεση αντιπροσώπευση μετά την εξέγερση των δουλοπαροίκων (που κινήθηκε γραμμικά και κατέληξε σε μια κατάσταση όπου στις μέρες μας την εξουσία έχουν τα μέλη μιας τεχνόσφαιρας μαζί με κερδοσκόπους και τοκογλύφους, ή μήπως όχι;). [ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΈΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΤΟΥ ΜΟΝΤΕΡΝΙΣΜΟΎ ΚΑΙ Η ΚΑΤΆΛΗΞΉ ΤΟΥ: ΚΑΤΕΞΟΥΣΙΑΣΜΟΣ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΩΝ,ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΩΝ http://wp.me/p3OqMa-138]
Έτσι, στις 25 Μαρτίου 2016, για ακόμη μια φορά, μόλις ξυπνήσαμε διαβάζουμε διάφορα επετειακά της κυρίαρχης αριστεροδεξιοαναρχικής εξουσίας. Φρικτά, στρεβλά, ιδεοληπτικά, βεβαρυμμένα με παρωχημένα ιδεολογήματα της εποχής των δουλοπαροίκων, γραμμικά και  ανιστόρητα.
KontogKosmBΔιαβάζουμε, μεταξύ άλλων: «Η Επανάσταση του 1821 υπήρξε παιδί του ευρωπαϊκού Διαφωτισμού και θεμελιώθηκε πάνω στις αξίες του.»
«Η Επανάσταση του 1821 υπήρξε παιδί του ευρωπαϊκού Διαφωτισμού και θεμελιώθηκε πάνω στις αξίες του. Η Ελληνική Επανάσταση» … οδήγησε τους προοδευτικούς ανθρώπους της εποχής, όχι μόνο να ιδρύσουν Φιλελληνικά Κομιτάτα, αλλά και, πολλούς, να αγωνιστούν επί τόπου για χάρη των ιδανικών που εξέφραζε».
Στο ίδιο πλαίσιο οικειοποιούνται ακόμη και τον Ρήγα Βελεστινλή. Απόλυτη και αυθαίρετη αντιστροφή της αλήθειας: Το εθνομηδενιστικό κίνημα μεταμφιέζει τις ιδεοληψίες του με μια μεγάλη μορφή των εθνικών Ελληνικών παραδόσεων, τον Ρήγα. Μπέρδεμα, χάος, αυθαιρεσία και αξιοθρήνητα άλματα που οικειοποιούνται μια μεγάλη μορφή –ίσως την μεγαλύτερη– της έννοιας ΕΘΝΟΣ. Ρήγας Βελεστινλής (Φεραίος) – Τα Δίκαια του Ανθρώπου http://wp.me/p3OlPy-Wj και Ρήγας Βελεστινλής (Φεραίος) – ΘΟΥΡΙΟΣhttp://wp.me/p3OlPy-W4. 
Κακός οιωνός γιατί δύο αιώνες μετά την μεγαλειώδη Επανάσταση των Ελλήνων τέτοια λόγια αποτελούν ιστορική και πνευματική ύβρη που δεν μπορεί παρά να φέρει Νέμεση. Δεν είναι μόνο ότι τα εκστομίζουν διάφορα αριστεροδεξιοαναρχικά άτομα σπιθαμιαίας πνευματικής υπόστασης αλλά και το γεγονός ότι η φρασεολογία θυμίζει εάν όχι ταυτίζεται με τους αναρίθμητους πλέον εθνομηδενιστές φορείς επιστημονικών τίτλων που διαφθείρουν γνωσιακά το πνευματικό κόσμο των νεοελλήνων με ιδεολοψίες και ιδεολογήματα.
Αντί ταπεινής μνημόνευσης του μεγαλείου των Επαναστατών όταν με σημαία τις παραδόσεις της Ελληνικότητας αξίωσαν Δημοκρατία και Ελευθερία, ταυτίζουν τους γιγαντιαίας ανθρωπολογικής υπόστασης προγόνους μας με την εποχή των κακόμοιρων και δύσμοιρων δουλοπαροίκων που εξεγέρθηκαν στο Παρίσι ζητώντας κάποια «δικαιώματα». [Με αφορμή ένα ακριβώς χρόνο τον λόγο του Έλληνα πρωθυπουργού στο Πανεπιστήμιο Αθηνών: Μοντερνισμός, το ιδεολογικό φαινόμενο και η μεταμοντέρνα διολίσθηση προς τα ανθρωπολογικά Σόδομα και Γόμορρα.http://wp.me/p3OlPy-Zv]
το ελληνικο κοσμοσύστημαΑκόμη, πολλοί όντας πλέον καβαλάρηδες επιστημονικοφανών επικοινωνιακών πρακτικών αναπαράγουν με σπάνιους δημόσιους πόρους ομοϊδεάτες ιδεολόγους. Μαθητές και φοιτητές, επιπλέον συνθλίβονται μέσα στις κυρίαρχες  «διαφωτισμένες» αριστεροδεξιοαναρχικές συμπληγάδες των δογματικών των γενοκτονικών ιδεολογημάτων των δύο τελευταίων αιώνων.
mhdenismosΕπί αιώνες τα παιδιά των Ελληνικών κοινοτήτων μάθαιναν στοιχειωδώς το Αλφαβητάριο μέσα σε κρυφά σχολεία (ακόμη και αυτά αυθαίρετα και σκανδαλωδώς αμφισβητούνται από τους εθνομηδενιστές). Δεν «εκπαιδεύονταν» από κάποια ιδεολογικά «δόγματα» «κατασκευής ανθρώπων» από ημιμαθείς δασκαλάκους. Ποτίζονταν με τους ποταμούς των πολιτικών παραδόσεων της Ελληνικότητας που έρεαν και έθρεφαν όχι μόνο των Ελλήνων τις Κοινότητες αλλά και όλα τα έθνη. Η  αυτοθυσία που επέδειξαν οι Επαναστάτες και το γεγονός ότι «αγράμματοι» Μακρυγιάννηδες υψώθηκαν πνευματικά στα ύψη είναι μεταξύ πολλών άλλων αδιαμφισβήτητες μαρτυρίες τις οποίες καμιά ιστοριογραφική ανεκδοτολογία δεν μπορεί να αμφισβητήσει.
Για να το πούμε διαφορετικά, οι Έλληνες κάτω από ζυγό δεσποτικό επί αιώνες, πάλευαν και κέρδιζαν με το να διαιωνίζουν την εθνική τους κοσμοθεωρία που πηγάζει μέσα από τις μακραίωνες πολιτικές παραδόσεις της Ελληνικότητας. Επιβίωναν αλλά και διαιώνιζαν ανθρωπολογική υπόσταση καθόλα επάξια των μακραίωνων Ελληνικών Παραδόσεών τους. Στις μέρες μας πλέον φαντάζει ακατόρθωτο γιατί δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από τα οικεία βέλη. Όταν δηλαδή κυριαρχούν αμόρφωτοι, ημιμαθείς, αμαθείς, ιδεοληπτικοί, ανιστόρητοι ή οτιδήποτε άλλο συνώνυμο ή αντίστοιχο και ανάλογο τους περιγράφει.
Θα έλεγα: είναι φτωχοί συγγενείς της νεοτερικής πορείας γιατί αυτή δεν έχει να επιδείξει μόνο ιδεολογήματα και εξομοιωτικά-εξισωτικά δόγματα.
Δημοκρατία ως ελευθερία[Παρενθετικά και σύντομα διευκρινίζω ότι στο βιβλίο μου «Κοσμοθεωρία των Εθνών» έκανα μια κρίσιμη διάκριση μεταξύ Νεοτερικότητας ως ενός ευρύτερου δρόμου των Νέων Χρόνων μέσα στην οποία οι κοινωνίες όπως και νάχει αυτοθεσπίζονταν εθνικά και του κυρίαρχου τελικά ιδεολογικά κινούμενου μοωτερνισμού στις ποικίλες μορφικά πανομοιότυπες αντί-πνευματικές διεθνιστικές φιλελεύθερες,  κομμουνιστικές και φασιστικές εκδοχές του]
Κάτω από τον κατακτητικό ζυγό επί αιώνες οι Έλληνες γνώριζαν τον κατακτητή. Τον είχαν απέναντί τους και πάλευαν δείχνοντας ότι διέθεταν ένα πανίσχυρο ένστικτο εθνικής αυτοσυντήρησης. Περίμεναν την κατάλληλη στιγμή να Επαναστατήσουν για να παλινορθήσουν τις μακραίωνες παραδόσεις τους. Τις παραδόσεις της Ελευθερίας και της Δημοκρατίας.
αρετήτόλμηΕλευθερίαΔεν μπορεί όμως το παιδάκι ή ο έφηβος μαθητής ή φοιτητής να προφυλαχτεί από την ιδεολογικοδογματική συρρίκνωσή του η οποία συνδυασμένη με τις μεταμοντέρνες προϋποθέσεις της ύστερης εποχής οδηγεί ακόμη και στην ανθρωπολογική εκμηδένισή του. Ο εθνομηδενιστικός Λύκος μεταμφιεσμένος με ωραιοποιημένα αριστεροδεξιοαναρχικά ιδεολογήματα μπαίνει μέσα στον υπαρξιακό τους πυρήνα. Διοχετεύονται με εξεζητημένο τρόπο στο μυαλό των νέων αναπόδραστα προκαλώντας ανθρωπολογικό σεισμό, κατακλυσμό και καταποντισμό που σταδιακά καταβυθίζει τους νεοέλληνες οριστικά και ανεπίστροφα.
Έναντι ποιου να παλέψει το παιδί και ο έφηβος για να διαφυλάξει και ενισχύσει την Ελληνική ανθρωπολογική του υπόσταση; Πώς να το κάνει όταν ακόμη και οι γονείς τους επί πολλές δεκαετίες μετά-Εμφυλιακών καταστάσεων καταποντίστηκαν. Βασικά, οι Έλληνες πολίτες αγωνιζόμενοι να επιβιώσουν κάτω από το ζυγό ενός ξενοκρατούμενου κράτους και χωρίς καλά-καλά να έχουν επίγνωση των συνεπειών, καταποντίστηκαν στις πελατειακές συναλλαγές με τις δυναστικές ή κατά καιρούς κα αδίστακτα δικτατορικές δομές των εγχώριων ολιγαρχών εκατοστής τάξης.[ ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΑΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ. ΤΟ ΑΒΑΣΤΑΚΤΟ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟ ΧΑΟΣ http://wp.me/p3OlPy-OE] Σύρθηκαν λόγων εμφύλιων συνδρόμων σε τεχνητά αριστεροδεξιοαναρχικά χαρακώματα όπου πολεμούσαν αλλήλους.
Στο τέλος όταν το «σύστημα» των ξενοκρατούμενων εγχώριων ολιγαρχών κατεδάφισε τα επιτεύγματα της Ελληνικής κοινωνίας που επί δύο αιώνες αγωνιζόταν να επιβιώσει ενάντια στο δικό της κράτος. Στις μέρες μας, η μετανάστευση, τα μεταμοντέρνα οικονομικά πλήγματα στο ατομικό/οικογενειακό τους πυρήνα και η επικοινωνιακή κυριαρχία των δραστών, τους καθηλώνουν και σταδιακά τους εκμηδενίζουν.
ΠατριδεγωφάγοςΤο σύστημα αυτό, κωμικοτραγικά αναγκάστηκε να πετάξει όλα τα προσωπεία. Όλοι μαζί έδειξαν πόσο πολιτικά βλαμμένοι όταν εδώ και πολλά χρόνια καταμαρτυρούμενα επιδίδονται σε ένα νέο «πολιτικό» σπορ: Ανεξάρτητα θέσεων, απόψεων και διακηρύξεων του παρελθόντος, ανταγωνίζονται αλλήλους ποιος θα κάνει την μεγαλύτερη κωλοτούμπα μπροστά στην επέλαση των ευρωπαϊκά μεταμφιεσμένων τοκογλύφων και κερδοσκόπων. Εάν αυτοί οι δράστες μείνουν ο εκμηδενισμός των νεοελλήνων είναι αναπόδραστος. Εάν φύγουν καταστροφικά το κόστος είναι μεγάλο. Οι νεοέλληνες προς το παρόν συνθλίβονται και διαρκώς αποδυναμώνονται μέσα στις Συμπληγάδες αυτού του διλήμματος.
Εάν οι Έλληνες μπορούσαν να επιτύχουν μια μη εμφύλια καταστατική πολιτική Επανάσταση θα μπορούσε να υπάρξει κάποια βιώσιμη διέξοδος. Πως όμως θα κατορθωθεί! Πώς οι πολίτες θα γίνουν επιτέλους εντολείς μιας ανακλητής πολιτικής εξουσίας και η κοινωνία κάτοχοι του κράτους. Πως και πότε δηλαδή θα κινηθεί η Ελληνική κοινωνία στον προσανατολισμό προορισμός του οποίου είναι η Ιθάκη της πολιτικής ελευθερίας, της εθνικής ανεξαρτησίας και της δημοκρατίας!
Μερικές παρεμβάσεις για την διαδρομή του μοντερνισμού, των ιδεολογιών και του μεταμοντερνισμού τους Νέους Χρόνους

38.NEW-KOSMOΠ. Ήφαιστος, ΤΑ ΜΕΤΑΜΟΝΤΕΡΝΑ ΣΟΔΟΜΑ ΚΑΙ ΓΟΜΟΡΡΑ, Η «ΚΟΣΜΟΘΕΩΡΙΑ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ» και συνθήκες που την κατεδαφίζουν.
http://wp.me/p3OlPy-1bQ  –  http://wp.me/p3OqMa-15l
ΟΛΙΓΑΡΧΙΚΕΣ ΔΟΜΕΣ, ΜΟΝΤΕΡΝΙΣΜΟΣ, ΜΕΤΑΜΟΝΤΕΡΝΙΣΜΟΣ, ΔΕΣΠΟΤΕΙΑ VERSUS ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΣ / ΙΣΧΥΡΕΣ… http://wp.me/p3OlPy-10O 
«ΔΕΝΔΡΟ-ΦΟΒΙΑ», «ΦΥΛΛΟ-ΦΟΒΙΑ», «ΦΥΣΗ-ΦΟΒΙΑ» ΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΜΕΤΑΜΟΝΤΕΡΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΛΟΓΙΚΗΣ ΣΥΡΡΙΚΝΩΣΗΣ http://wp.me/p3OlPy-ZS 
Η ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΝΔΥΛΕΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΜΕΤΑΦΥΣΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ ΠΟΥ ΠΑΓΙΔΕΥΣΕ ΤΗ ΜΟΝΤΕΡΝΑ ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΟΔΗΓΗΣΕ ΣΤΟΝ ΜΕΤΑΜΟΝΤΕΡΝΙΣΜΟ http://wp.me/p3OlPy-ZB 
Μοντερνισμός, το ιδεολογικό φαινόμενο και η μεταμοντέρνα διολίσθηση προς τα ανθρωπολογικά Σόδομα και Γόμορρα.http://wp.me/p3OlPy-Zv 
Η ΑΒΑΣΤΑΚΤΗ ΕΛΑΦΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΤΕΧΝΟΣΦΑΙΡΑΣ http://wp.me/p3OlPy-134 
ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΈΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΤΟΥ ΜΟΝΤΕΡΝΙΣΜΟΎ ΚΑΙ Η ΚΑΤΆΛΗΞΉ ΤΟΥ: ΚΑΤΕΞΟΥΣΙΑΣΜΟΣ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΩΝ,ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΩΝ http://wp.me/p3OqMa-138
ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ ΜΠΕΡΔΕΜΑΤΑ ΚΑΙ Η ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΘΝΙΚΟΎ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣhttp://wp.me/p3OlPy-Vv 
ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΑΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ. ΤΟ ΑΒΑΣΤΑΚΤΟ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟ ΧΑΟΣ http://wp.me/p3OlPy-OE 
ΡήγαςTο εθνοκρατοκεντρικό διεθνές σύστημα και η διαδρομή της ανθρωποκεντρικής πολιτικής θεμελίωσης http://wp.me/p3OlPy-No 
ΖΙΑΚΑΣ: «ΤΖΟΓΑΔΟΡΟΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΣΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ. ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ Η ΤΡΕΧΟΥΣΑ ΜΕΓΑΛΗ ΚΡΙΣΗ ΤΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕ… http://wp.me/p3OlPy-I4 
Οι Έλληνες “μπουμπουνοκέφαλοι προοδευτικοί” http://wp.me/p3OlPy-BD 
«Πελατειακές σχέσεις» (patron-clientrelations) μεταξύ ισχυρών και λιγότερο ισχυρών κρατών στο σύγχρονο… http://wp.me/p3OlPy-wB 

Π. Ήφαιστος – P. Ifestos
www.ifestosedu.gr / www.ifestos.edu.gr  info@ifestosedu.gr
Στρατηγική Θεωρία–Κρατική Θεωρία https://www.facebook.com/groups/StrategyStateTheory/
Διεθνής πολιτική 21ος  αιώνας https://www.facebook.com/groups/InternationalPolitics21century/
Ελλάδα-Τουρκία-Κύπρος: Ανισόρροπο τρίγωνοhttps://www.facebook.com/groups/GreeceTurkeyCyprusImbalance/
Διαχρονική Ελληνικότητα https://www.facebook.com/groups/Ellinikotita/
Άνθρωπος, Κράτος, Κόσμος–Πολιτικός Στοχασμόςhttps://www.facebook.com/groups/Ifestos.political.thought/
Κονδυλης Παναγιώτης– https://www.facebook.com/groups/Kondylis.Panagiotis/
Θολό βασίλειο της ΕΕ https://www.facebook.com/groups/TholoVasileioEU/
Θουκυδίδης–Πολιτικός Στοχασμόςhttps://www.facebook.com/groups/thucydides.politikos.stoxasmos/
Μέγας Αλέξανδρος–Ιδιοφυής Στρατηγός και Στρατηλάτηςhttps://www.facebook.com/groups/M.Alexandros/
Εκλεκτά βιβλία που αξίζουν να διαβαστούν https://www.facebook.com/groups/eklektavivlia/
Ειρηνική πολιτική επανάσταση https://www.facebook.com/groups/PolitPeacefulRevolution/
Προσωπική σελίδα https://www.facebook.com/p.ifestos
Πολιτισμός, Περιβάλλον, Φύση, Ψάρεμα https://www.facebook.com/Ifestos.DimotisBBB
«Κοσμοθεωρία των Εθνών» https://www.facebook.com/kosmothewria.ifestos
Προσωπικό προφίλ https://www.facebook.com/panayiotis.ifestos

___________________________________________________

Ο ΔΙΚΤΥΟΥΡΓΟΣ γάταρος δέν ἀνήκει σε ἐπαγγελματία δημοσιογράφο καί στηρίζεται στήν ἠθική ἱκανοποίηση της σταθερότητας των ἐπισκεπτῶν, χωρίς νά χρησιμοποιεῖ τεχνικές καί κόλπα γιά νά κερδίσει ἐπισκεψιμότητα, ἐπίσης δέν μ΄ ἀφήνει ἀδιάφορο ἡ ἄνοδος του.

Η ὑποστήριξή σας μπορεῖ, ὅπως βλέπετε, νά ἐκδηλωθεῖ καί με ἄλλον τρόπο κάθε φορά ποῦ θά ἔχετε τον ἐλάχιστο χρόνο.

Εὐχαριστῶ καί συνεχίζω με το ἴδιο ἀδέσμευτο καί ἀνεξάρτητο πνεῦμα...

0 Σχόλια:

back to top