Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Από το Blogger.

Αρχειοθήκη

ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τρίτη 22 Μαρτίου 2016

  • Πόλυς Κυριάκου: Ένας Κύπριος πατριώτης «γράφει» ιστορία από τη Νέα Υόρκη με τα τραγούδια του 
  •  Μια όμορφη μέρα με τον Πόλυ Κυριάκου στο pontos-news.gr (φωτ.: Χριστίνα Κωνσταντάκη)
Συνέντευξη στην Πόπη Παπαγεωργίου
Οι περισσότεροι από εμάς σιγοψιθυρίζουμε τα τραγούδια του και χειροκροτούμε δυνατά τους σπουδαίους καλλιτέχνες που τα ερμηνεύουν. Όμως λιγότεροι γνωρίζουμε τον Πόλυ Κυριάκου, τον άνθρωπο πίσω από τις λέξεις τραγουδιών που μας έχουν κάνει να δακρύσουμε, να δούμε την ελπίδα να ξεπροβάλλει από εκεί που δεν την περιμένουμε, να ερωτευτούμε αλλά και να βρούμε τη χαμένη έμπνευσή μας.
Αφορμή για να τον ψάξει το pontos-news.gr στη Νέα Υόρκη στάθηκαν οι μαγικοί στίχοι του που έγιναν υπέροχα τραγούδια. Τραγούδια όπως τα «Διόδια», τα «Παραμύθια», το «Όνειρο που αργεί», η «Κερύνεια», το «Δυο μέτρα γης αγάπησα», το «Χωρίς αφέντες» και το «Ξέρω μια πόλη». Τελικά τον συναντήσαμε στον Κεραμεικό, μια πολύ όμορφη μέρα πριν από λίγο καιρό, και είπαμε πολλά. Για την Κύπρο του, την Ελλάδα όπου σπούδασε Πολιτικές Επιστήμες, για την Αμερική και τα 34 χρόνια που ζει εκεί, τους πολιτικούς, την ποίηση και τη μουσική.

Η συνέχεια στο pontos-news.gr

___________________________________________________

Ο ΔΙΚΤΥΟΥΡΓΟΣ γάταρος δέν ἀνήκει σε ἐπαγγελματία δημοσιογράφο καί στηρίζεται στήν ἠθική ἱκανοποίηση της σταθερότητας των ἐπισκεπτῶν, χωρίς νά χρησιμοποιεῖ τεχνικές καί κόλπα γιά νά κερδίσει ἐπισκεψιμότητα, ἐπίσης δέν μ΄ ἀφήνει ἀδιάφορο ἡ ἄνοδος του.

Η ὑποστήριξή σας μπορεῖ, ὅπως βλέπετε, νά ἐκδηλωθεῖ καί με ἄλλον τρόπο κάθε φορά ποῦ θά ἔχετε τον ἐλάχιστο χρόνο.

Εὐχαριστῶ καί συνεχίζω με το ἴδιο ἀδέσμευτο καί ἀνεξάρτητο πνεῦμα...

0 Σχόλια:

back to top