Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Από το Blogger.

Αρχειοθήκη

ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Κυριακή 27 Μαρτίου 2016

Αποκτήθηκαν έναντι 3.000.000 ευρώ από ισραηλινή εταιρεία, αλλά... έμειναν στις δοκιμαστικές πτήσεις - Γιατί το υπουργείο λέει, επισήμως, ότι δεν μπορούν να απογειωθούν
Στις αποθήκες της Διεύθυνσης Ειδικών Αστυνομικών Δυνάμεων στο Μαρκόπουλο σαπίζουν τα έξι μη επανδρωμένα αεροπλάνα που προμηθεύτηκε η Ελληνική Αστυνομία στο πλαίσιο του εκσυγχρονισμού της, με σκοπό να χρησιμοποιηθούν για περιπολίες στη φύλαξη χερσαίων και θαλάσσιων συνόρων, στην πρόληψη δασικών πυρκαγιών τους καλοκαιρινούς μήνες και σε περιπτώσεις καταδιώξεων και μεγάλων επιχειρήσεων. 
Τα υπερσύγχρονα drones, όπως ονομάζονται στη γλώσσα των ειδικών, αποκτήθηκαν από ισραηλινή εταιρεία το περασμένο καλοκαίρι, όμως παραμένουν καθηλωμένα στα αζήτητα των σκοτεινών αποθηκών, με κίνδυνο να καταστραφούν, καθώς δεν υπάρχει ενδιαφέρον από την πολιτική ηγεσία του υπουργείου για την αξιοποίησή τους.
Επίσημα, το υπουργείο λέει ότι δεν μπορούν να απογειωθούν, γιατί δεν υπάρχει κανονιστικό πλαίσιο λειτουργίας και πρέπει να αλλάξει το ισχύον νομοθετικό πλαίσιο, σε συνεννόηση με την Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας. 
Για τη συνέχεια Protothema

___________________________________________________

Ο ΔΙΚΤΥΟΥΡΓΟΣ γάταρος δέν ἀνήκει σε ἐπαγγελματία δημοσιογράφο καί στηρίζεται στήν ἠθική ἱκανοποίηση της σταθερότητας των ἐπισκεπτῶν, χωρίς νά χρησιμοποιεῖ τεχνικές καί κόλπα γιά νά κερδίσει ἐπισκεψιμότητα, ἐπίσης δέν μ΄ ἀφήνει ἀδιάφορο ἡ ἄνοδος του.

Η ὑποστήριξή σας μπορεῖ, ὅπως βλέπετε, νά ἐκδηλωθεῖ καί με ἄλλον τρόπο κάθε φορά ποῦ θά ἔχετε τον ἐλάχιστο χρόνο.

Εὐχαριστῶ καί συνεχίζω με το ἴδιο ἀδέσμευτο καί ἀνεξάρτητο πνεῦμα...

0 Σχόλια:

back to top