Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Από το Blogger.

Αρχειοθήκη

ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σάββατο 26 Μαρτίου 2016

Σήμερα στα χωριά των Ελληναράδων Πομάκων... που τους θυσιάζει το επίσημο κράτος για τα θέλγητρα του φίλου του Τσίπρα... Αχμέτ!



Σήμερα στα χωριά των Ελληναράδων Πομάκων... που τους θυσιάζει το επίσημο κράτος για τα θέλγητρα του φίλου του Τσίπρα... Αχμέτ!
Κι αυτές οι Κοπελάρες είναι μουσουλμάνες, αλλά δεν ξεπουλήθηκαν στους οθωμανούς δουλέμπορους του Ερντογάν, για να περάσουν το Αιγαίο... 
Κι αυτά τα παιδιά της Αδέσποτης Συρίας... μουσουλμάνοι είναι και τιμάνε την Ελλάδα και τη σημαία της!
Πατριαρχείο Αντιοχείας (Δαμασκός - Συρία): "Έχει μεγάλη Τιμή αυτή η Σημαία για τη Σοσιαλιστική Αραβική Δημοκρατία της Συρίας"!
Για την Ελλάδα, τι τιμή έχει;
Ο ανώτατος θρησκευτικός ηγέτης των Μουσουλμάνων της Συρίας, ο Μουφτής της Δαμασκού, επισκέφθηκε τον Πατριάρχη Αντιοχείας, με έδρα τη Δαμασκό, αφού η Αντιοχεία είναι υπό Τουρκική κατοχή, για τις ευχές της "Κυριακής της Ορθοδοξίας"
 Κι οι επαγγελματίες "αντιρατσιστές", η ιμπεριαλιστική αριστερά, ας μην μα παραμυθιάζει με "φιλανθρωπίες", φτωχοκομεία, κερδοσκοπικές ΜΚΟ και σια... και πράσινα άλογα!
Γι' αυτό ν΄ απαντήσει:
Η σημαία των δολοφόνων μισθοφόρων της "πολιτισμένης" δύσης, των δολοφόνων του λαού της Συρίας, που από βάρκα σε βάρκα δουλέμπορων του Ερντογάν, φθάνουν στον Πειραιά, νομίζουν ότι θα συνεχίσουν τη τζιχάντ εναντίον του λαού της Συρίας;
Πριν πείτε ότι είμαστε "ξενόφοβοι" ή "ρατσιστές", κοιτάξτε τον καθρέπτη κι ίσως διαπιστώσετε ότι εσείς είστε ιμπεριαλιστική "αριστερά": Oι κλασικοί του Mαρξισμού, εκτός από "ομοφοβικoί" ήταν και "ρατσιστές-ξενόφοβοι"...
Αυτούς τους φονιάδες να τους φιλοξενήσει ο Τσίπρας, που στήριξε την "εξέγερση" των αποκεφαλιστών στη Συρία κι όλα τα πολιτικά κόμματα (ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ) που επέβαλαν φονικό εμπάργκο στο λαό της Συρίας! Α... μην ξεχάσουμε... υπάρχουν οι επαγγελματίες "αντιρατσιστές", αλλά κι οι κυρίες της Καρακώστα:  
ΤΙ ΞΕΧΑΣΕ! Η "φιλάνθρωπη" βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Καρακώστα...

___________________________________________________

Ο ΔΙΚΤΥΟΥΡΓΟΣ γάταρος δέν ἀνήκει σε ἐπαγγελματία δημοσιογράφο καί στηρίζεται στήν ἠθική ἱκανοποίηση της σταθερότητας των ἐπισκεπτῶν, χωρίς νά χρησιμοποιεῖ τεχνικές καί κόλπα γιά νά κερδίσει ἐπισκεψιμότητα, ἐπίσης δέν μ΄ ἀφήνει ἀδιάφορο ἡ ἄνοδος του.

Η ὑποστήριξή σας μπορεῖ, ὅπως βλέπετε, νά ἐκδηλωθεῖ καί με ἄλλον τρόπο κάθε φορά ποῦ θά ἔχετε τον ἐλάχιστο χρόνο.

Εὐχαριστῶ καί συνεχίζω με το ἴδιο ἀδέσμευτο καί ἀνεξάρτητο πνεῦμα...

0 Σχόλια:

back to top