Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Από το Blogger.

Αρχειοθήκη

ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δευτέρα 27 Ιουνίου 2016

Ο λόγος;
Κατά την διάρκεια 26 ημερών το 2014, σχεδίασε γκράφιτι χρησιμοποιώντας μαρκαδόρους και ακρυλικές μπογιές, σε βράχους των προστατευόμενων περιοχών, δημιουργίες τις οποίες αναδημοσίευσε στο Instagram και στο Tumblr. Εκτοτε είχε σβήσει τους λογαρισμούς της αλλά ένα site ορειβατών πρόλαβε να δημοσιεύσει τις εικόνες του "έργου" της σε κάμποσα Εθνικά Πάρκα των ΗΠΑ.


Ετσι εντοπίστηκε και της επεβλήθη η ανωτέρω ποινή, ανάλογη της ματαιοδοξίας της και συνεπής προς τον στόχο της προστασίας της εθνικής δημόσιας κληρονομιάς των πολιτών.

Επιτέλους. Να μια καλή αγορά για την ανάπτυξη του πολιτιστικού τουρισμού!
Τόσα φυσικά πάρκα έχουμε και τόσα μνημεία. Μετά τους επενδυτές φαντάσματα μήπως θα ήταν καλό να την προσκαλέσει επισήμως ο κ. Σταθάκης ή ο κ. Τσακαλώτος, να ζωγραφίσει στα εθνικά πάρκα, στα σπήλαια, στην σπηλιά του Ευριπίδη, στο πάρκο του Σχινιά, και, γιατί όχι, στου Φιλοπάππου, στην Πνύκα, στην Ακρόπολη; να το μεταδώσουν τα διεθνή μιντια, να το προωθήσει ο ΕΟΤ.
Καλύτεροι είναι οι δικοί μας που το κάνουν ήδη; Αντε! Να ανέβει το επίπεδο, να εισρεύσει νέο χρήμα, να μπει μπογιά στην αγορά, νάρθει επιτέλους η ρημάδα η ανάπτυξη!
Κι ασε τους χαζοαμερικάνους με τα πάρκα τους.

https://www.facebook.com/giorgos.giannoulisgiannoulopoulos

___________________________________________________

Ο ΔΙΚΤΥΟΥΡΓΟΣ γάταρος δέν ἀνήκει σε ἐπαγγελματία δημοσιογράφο καί στηρίζεται στήν ἠθική ἱκανοποίηση της σταθερότητας των ἐπισκεπτῶν, χωρίς νά χρησιμοποιεῖ τεχνικές καί κόλπα γιά νά κερδίσει ἐπισκεψιμότητα, ἐπίσης δέν μ΄ ἀφήνει ἀδιάφορο ἡ ἄνοδος του.

Η ὑποστήριξή σας μπορεῖ, ὅπως βλέπετε, νά ἐκδηλωθεῖ καί με ἄλλον τρόπο κάθε φορά ποῦ θά ἔχετε τον ἐλάχιστο χρόνο.

Εὐχαριστῶ καί συνεχίζω με το ἴδιο ἀδέσμευτο καί ἀνεξάρτητο πνεῦμα...

0 Σχόλια:

back to top