Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Από το Blogger.

Αρχειοθήκη

ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σάββατο 27 Αυγούστου 2016

Όταν αναγκάστηκε υπό την πίεση της Ε.Ε. να καταργήσει τις φοροαπαλλαγές σε ξένες εταιρείες, η Γενεύη δέχθηκε ισχυρό πλήγμα. Παραμένοντας, πάντως, έδρα σχεδόν 1.000 πολυεθνικών, δρομολογεί τη μείωση της εταιρικής φορολογίας για να ανακτήσει την ανταγωνιστικότητά της.
Την επόμενη Τρίτη 30 Αυγούστου θα παρουσιάσει πρόταση για μείωση του συντελεστή φορολογίας επιχειρήσεων στο 13,49% από το 24,2% στο οποίο ανέρχεται σήμερα. Σύμφωνα με πηγές που γνωρίζουν καλά το θέμα, η πρόταση των τοπικών Αρχών προβλέπει μεταβατική περίοδο πέντε ετών, στη διάρκεια της οποίας ο συντελεστής θα είναι ελαφρώς υψηλότερος και συγκεκριμένα 13,79%. Οπως επισημαίνει ο τραπεζικός όμιλος Credit Suisse Group, πρόκειται για συντελεστή κατά 2,2% υψηλότερο από τον μέσο όρο προνομιακής φορολογίας που προσφέρεται αλλού στις ξένες εταιρείες.
Θα βελτιώσει, ωστόσο, την ανταγωνιστικότητα της ελβετικής πόλης και, σύμφωνα με τον Τιερί Μπουατέλ, νομικό σύμβουλο της Bonnard Lawson, «πολλές διεθνείς εταιρείες θα χαρούν αν εφαρμοσθεί, τελικά, ο νέος συντελεστής».
για τη συνέχεια MarketNews

___________________________________________________

Ο ΔΙΚΤΥΟΥΡΓΟΣ γάταρος δέν ἀνήκει σε ἐπαγγελματία δημοσιογράφο καί στηρίζεται στήν ἠθική ἱκανοποίηση της σταθερότητας των ἐπισκεπτῶν, χωρίς νά χρησιμοποιεῖ τεχνικές καί κόλπα γιά νά κερδίσει ἐπισκεψιμότητα, ἐπίσης δέν μ΄ ἀφήνει ἀδιάφορο ἡ ἄνοδος του.

Η ὑποστήριξή σας μπορεῖ, ὅπως βλέπετε, νά ἐκδηλωθεῖ καί με ἄλλον τρόπο κάθε φορά ποῦ θά ἔχετε τον ἐλάχιστο χρόνο.

Εὐχαριστῶ καί συνεχίζω με το ἴδιο ἀδέσμευτο καί ἀνεξάρτητο πνεῦμα...

0 Σχόλια:

back to top