Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Από το Blogger.

Αρχειοθήκη

ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σάββατο 27 Αυγούστου 2016

Άνδρες των τουρκικών δυνάμεων ασφαλείας (φωτ.: EPA / STR)
Ένοπλη συμπλοκή σημειώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης 26 Αυγούστου στην κοιλάδα της Παναγίας Σουμελά, κοντά στο χωριό Κοσπιδί (Coşandere), της Ματσούκας, στο νομό Τραπεζούντας. Η συμπλοκή ξέσπασε όταν ομάδα αστυνομικών, μετά από καταγγελία χωρικού, έκανε επιχείρηση εντοπισμού ομάδας ανταρτών που αναφέρθηκε ότι εμφανίστηκε στην περιοχή.



Ενώ η ομάδα των αστυνομικών έκανε διερευνητικές περιπολίες στο δάσος, δέχτηκε πυρά από αντάρτες, με αποτέλεσμα ένας εκ των αστυνομικών να τραυματιστεί.
Ο τραυματίας αστυνομικός διακομίστηκε στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο Τραπεζούντας, ενώ στην περιοχή μεταφέρθηκαν ενισχύσεις, για τη συνέχιση των ερευνών και τον εντοπισμό των ανταρτών. Την τελευταία φορά που εμφανίστηκαν οι αντάρτες στην περιοχή, ήταν στις 19 Ιουλίου, όταν σε επίθεση των ανταρτών έχασαν τη ζωή τους 3 αστυνομικοί και τραυματίστηκαν άλλοι 4 και ένας πολίτης.
Από το μεσημέρι της Πέμπτης είναι κλειστός και ο δρόμος που οδηγεί στο μοναστήρι της Παναγίας Σουμελά.
http://www.pontos-news.gr/article/153829/enopli-symploki-stin-trapezoynta-metaxy-astynomias-kai-rkk

___________________________________________________

Ο ΔΙΚΤΥΟΥΡΓΟΣ γάταρος δέν ἀνήκει σε ἐπαγγελματία δημοσιογράφο καί στηρίζεται στήν ἠθική ἱκανοποίηση της σταθερότητας των ἐπισκεπτῶν, χωρίς νά χρησιμοποιεῖ τεχνικές καί κόλπα γιά νά κερδίσει ἐπισκεψιμότητα, ἐπίσης δέν μ΄ ἀφήνει ἀδιάφορο ἡ ἄνοδος του.

Η ὑποστήριξή σας μπορεῖ, ὅπως βλέπετε, νά ἐκδηλωθεῖ καί με ἄλλον τρόπο κάθε φορά ποῦ θά ἔχετε τον ἐλάχιστο χρόνο.

Εὐχαριστῶ καί συνεχίζω με το ἴδιο ἀδέσμευτο καί ἀνεξάρτητο πνεῦμα...

0 Σχόλια:

back to top