Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Από το Blogger.

Αρχειοθήκη

ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2016

Οικογενειακή φωτογραφία του επενδυτή

Η εταιρεία OMNIX του λιβανο-αμερικανού Faad Mitri είχε κλείσει συμφωνία με την αλβανική κυβέρνηση για επενδύσεις στον τουρισμό συνολικής αξίας 450 εκατ. ευρώ. Σύμφωνα με την εταιρεία, οι επενδύσεις θα δημιουργούσαν 1.200 νέες θέσεις εργασίας εντός του 2018.
Το όλο deal της κυβέρνησης Ράμα με τους επενδυτές επιμελήθηκε προσωπικά η υπουργός Οικονομικών Μίλβα Ικόνομι η οποία βρισκόταν σε διαρκή επικοινωνία μαζί τους.
Μια πολύ σημαντική λεπτομέρεια ήταν αυτή που ανέτρεψε τα σχέδια και τίναξε την επένδυση στον αέρα, μια λεπτομέρεια που η αλβανική κυβέρνηση γνώρισε αλλά ο επενδυτής ενδεχομένως όχι. Η γη που παραχωρήθηκε στην εταιρεία OMNIX είχε ιδιοκτήτες, είχε δηλαδή καταπατηθεί από την Αλβανική κυβέρνηση και θα θυσιαζόταν στον βωμό του κέρδους δίχως να λογαριάσει κανείς την αντίδραση των νόμιμων ιδιοκτητών.
Μέχρι εδώ η υπόθεση μοιάζει με αρκετές άλλες στην Αλβανία όπου το κράτος αποφασίζει και διατάζει υφαρπάζοντας περιουσίες πολιτών και φυσικά πάντα οι ζημιωθέντες δεν βρίσκουν το δίκιο τους ακολουθώντας την δικαστική οδό.
Όμως στην συγκεκριμένη περίπτωση οι κάτοικοι αποφάσισαν να ακολουθήσουν άλλη στρατηγική. Σύμφωνα με πληροφορίες από τα αλβανικά μέσα, προσέλαβαν μπράβους οι οποίοι έστησαν ενέδρα στον μεγαλομέτοχο της OMNIX Faad Mitri και τον ξυλοκόπησαν άγρια μαζί με τον οδηγό του και στην συνέχεια τον απείλησαν πως αν δεν εγκαταλείψει την χώρα θα τον σκοτώσουν.




Για τη συνέχεια Himara

___________________________________________________

Ο ΔΙΚΤΥΟΥΡΓΟΣ γάταρος δέν ἀνήκει σε ἐπαγγελματία δημοσιογράφο καί στηρίζεται στήν ἠθική ἱκανοποίηση της σταθερότητας των ἐπισκεπτῶν, χωρίς νά χρησιμοποιεῖ τεχνικές καί κόλπα γιά νά κερδίσει ἐπισκεψιμότητα, ἐπίσης δέν μ΄ ἀφήνει ἀδιάφορο ἡ ἄνοδος του.

Η ὑποστήριξή σας μπορεῖ, ὅπως βλέπετε, νά ἐκδηλωθεῖ καί με ἄλλον τρόπο κάθε φορά ποῦ θά ἔχετε τον ἐλάχιστο χρόνο.

Εὐχαριστῶ καί συνεχίζω με το ἴδιο ἀδέσμευτο καί ἀνεξάρτητο πνεῦμα...

0 Σχόλια:

back to top