Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Από το Blogger.

Αρχειοθήκη

ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2016

Περιφερειακή έκθεση κινεζικών προϊόντων ελαφράς βιομηχανίας θα πραγματοποιηθεί τις επόμενες μέρες στην Κύπρο, με Κινέζους επιχειρηματίες να φθάνουν στο νησί μας. 
Η έκθεση οργανώνεται στο κτίριο του IMC, στην περιοχή Cyprus Mall από τον οργανισμό ελαφράς βιομηχανίας της Κίνας που εκπροσωπεί 650000 μέλη του με 900 δισ. εξαγωγές ετησίως.
Τα εγκαίνια της έκθεσης, που θα φιλοξενηθεί στο κτίριο του IMC, θα γίνουν την ερχόμενη Δευτέρα 31 Οκτωβρίου και ώρα 17:00 το απόγευμα. Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι και τις 16 Δεκεμβρίου 2016. 
Στην έκθεση, που διοργανώνεται στα πλαίσια της πολιτικής της κινεζικής κυβέρνησης «One Belt One Road” Initiative θα παραστούν 150 κινέζοι επιχειρηματίες, αξιωματούχοι οργανισμών και συνδέσμων καθώς και εκπρόσωποι από τις τοπικές κυβερνήσεις των δήμων Weihai, Yishui και Zhaoqing. 

Θα παραστούν επίσης και θα απευθύνουν χαιρετισμούς μεταξύ άλλων ο Πρέσβης της Κίνας κ. Huang Xing Yuan και ο Οικονομικός και Εμπορικός Ακόλουθος κ. Wang Yaping. Την ιδιαίτερη σημασία που δίνει η Κυβέρνηση της Κίνας στην έκθεση τονίζει και η παρουσία στα εγκαίνια της έκθεσης του κ. Song Peng, Προέδρου του Κέντρου Διεθνούς Συνεργασίας του China National Development Reform Commission, το οποίο είναι αρμόδιο για τον κεντρικό σχεδιασμό της Κινεζικής Οικονομίας και υπάγεται απευθείας στο γραφείο του Προέδρου της χώρας. Όπως και δημαρχοι διαφορών μεγάλων πολεων της Κινας και η αναπληρωτης γενικός γραμματέας του Euromed TDS από την Ευρωπαική Ενωση.

Στην έκθεση θα παρουσιαστεί ποικιλία Κινεζικών προϊόντων που καλύπτουν μεταξύ άλλων τις ακόλουθες κατηγορίες:

• Πρωτοποριακά Δομικά Υλικά από Γυαλί, και Κεραμικά
• Τα πάντα για το εξοπλισμό Ξενοδοχείων, Εστιατορίων, καφετεριών κτλ.
• Έπιπλα σπιτιού, γραφείου και κήπου
• Διακοσμητικά και Πορσελάνες
• Ηλεκτρικά Είδη
• Τσάντες, Βαλίτσες και Ταξιδιωτικά Είδη
• Παιγνίδια και πολλά άλλα είδη

Η έκθεση αποτελεί το πρώτο βήμα μιας σειράς στρατηγικών ενεργειών των συνδιοργανωτών στα πλαίσια του «One Belt One Road” Initiative, που στόχο έχουν να καταστήσουν την Κύπρο το σημαντικότερο εταίρο της Κίνας στην προσπάθεια της να επεκταθεί στις αγορές της Νοτίου Ευρώπης, Μέσης Ανατολής και Βορείου Αφρικής, με προφανή τα οφέλη στην κυπριακή οικονομία.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν την έκθεση και να έχουν επαφές με τους κινέζους επιχειρηματίες.

Για πληροφορίες:
Emails: info@imceurochinatradecenter.com
info@businessglobal.com

Website: www. imceurochinatradecenter.com

___________________________________________________

Ο ΔΙΚΤΥΟΥΡΓΟΣ γάταρος δέν ἀνήκει σε ἐπαγγελματία δημοσιογράφο καί στηρίζεται στήν ἠθική ἱκανοποίηση της σταθερότητας των ἐπισκεπτῶν, χωρίς νά χρησιμοποιεῖ τεχνικές καί κόλπα γιά νά κερδίσει ἐπισκεψιμότητα, ἐπίσης δέν μ΄ ἀφήνει ἀδιάφορο ἡ ἄνοδος του.

Η ὑποστήριξή σας μπορεῖ, ὅπως βλέπετε, νά ἐκδηλωθεῖ καί με ἄλλον τρόπο κάθε φορά ποῦ θά ἔχετε τον ἐλάχιστο χρόνο.

Εὐχαριστῶ καί συνεχίζω με το ἴδιο ἀδέσμευτο καί ἀνεξάρτητο πνεῦμα...

0 Σχόλια:

back to top