Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Από το Blogger.

Αρχειοθήκη

ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2016

Εορτασμοί, στρατιωτική παρέλαση και εκδηλώσεις
Η Κύπρος τιμά την 56η επέτειο της ανεξαρτησίαςΛευκωσία: Την 56η επέτειο της ανακήρυξης της ανεξαρτησίας της γιορτάζει σήμερα η Κύπρος, με τους εορτασμούς να κορυφώνονται το πρωί με τη μεγάλη στρατιωτική παρέλαση, στη Λευκωσία.
Το χαιρετισμό της παρέλασης θα δεχθεί ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, στην παρουσία της πολιτικής, θρησκευτικής και στρατιωτικής ηγεσίας.

Την ελληνική Κυβέρνηση εκπροσωπεί στους εορτασμούς ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, ο οποίος θα γίνει μετά το πέρας της παρέλασης δεκτός από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.
Η παρέλαση θα ξεκινήσει στις 11.00 το πρωί στη Λεωφόρο Ιωσήφ Χατζηιωσήφ. Θα παρελάσουν πεζοπόρα και μηχανοκίνητα τμήματα της Εθνικής Φρουράς και ΕΛΔΥΚ, της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και της Πολιτικής Άμυνας.
Πριν την έναρξη της παρέλασης, ο Πρόεδρος Δημοκρατίας θα επισκεφτεί τα Φυλακισμένα Μνήματα, όπου θα τελεστεί Τρισάγιο και θα γίνει κατάθεση στεφάνων. Ακολούθως ο Πρόεδρος Αναστασιάδης θα καταθέσει στεφάνι στον ανδριάντα του Αρχιεπισκόπου Μακαρίου ΙΙΙ, στο Προεδρικό.
Το μεσημέρι ο Πρόεδρος Αναστασιάδης θα παραθέσει δεξίωση προς το Διπλωματικό και Προξενικό Σώμα.

Πηγή: philenews

___________________________________________________

Ο ΔΙΚΤΥΟΥΡΓΟΣ γάταρος δέν ἀνήκει σε ἐπαγγελματία δημοσιογράφο καί στηρίζεται στήν ἠθική ἱκανοποίηση της σταθερότητας των ἐπισκεπτῶν, χωρίς νά χρησιμοποιεῖ τεχνικές καί κόλπα γιά νά κερδίσει ἐπισκεψιμότητα, ἐπίσης δέν μ΄ ἀφήνει ἀδιάφορο ἡ ἄνοδος του.

Η ὑποστήριξή σας μπορεῖ, ὅπως βλέπετε, νά ἐκδηλωθεῖ καί με ἄλλον τρόπο κάθε φορά ποῦ θά ἔχετε τον ἐλάχιστο χρόνο.

Εὐχαριστῶ καί συνεχίζω με το ἴδιο ἀδέσμευτο καί ἀνεξάρτητο πνεῦμα...

0 Σχόλια:

back to top