Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Από το Blogger.

Αρχειοθήκη

ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2016

Οι δυνάμεις του Άσαντ βομβάρδισαν αντάρτες που στηρίζονται από την Τουρκία
REUTERS/UMIT BEKTAS
Η Τουρκία δεν θα εγκαταλείψει τις επιχειρήσεις της μέσα στη Συρία, ξεκαθάρισε ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών (φωτ. αρχείου).
Στο όριο της άμεσης εμπλοκής έχουν φθάσει οι στρατοί της Συρίας και της Τουρκίας, καθώς συριακές κυβερνητικές δυνάμεις βομβάρδισαν Σύρους αντάρτες που στηρίζονται άμεσα από τις τουρκικές ένοπλες δυνάμεις στον συριακό βορρά.

Η Τουρκία δεν θα εγκαταλείψει τις επιχειρήσεις της μέσα στη Συρία, ξεκαθάρισε από την πλευρά του ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου.
Ελικόπτερο που πιστεύεται ότι ανήκει στον συριακό στρατό έριξε την Τρίτη βαρέλια με εκρηκτικά εναντίον ομάδας Σύρων ανταρτών η οποία υποστηρίζεται από την Τουρκία, με αποτέλεσμα δύο εξ αυτών να σκοτωθούν και πέντε να τραυματιστούν, ανακοίνωσε νωρίτερα ο τουρκικός στρατός.
Αυτή ήταν η πρώτη άμεση σύγκρουση μεταξύ του συριακού στρατού και των Σύρων ανταρτών που υποστηρίζονται ενεργά από την Τουρκία από τον Αύγουστο, οπότε η Άγκυρα άρχισε επιχείρηση μέσα στο συριακό έδαφος ενάντια στο Ισλαμικό Κράτος, αλλά και ενάντια .
Οι δυνάμεις οι οποίες παραμένουν πιστές στον πρόεδρο της Συρίας Μπασάρ Αλ Άσαντ συνεχίζουν να βομβαρδίζουν Σύρους αντάρτες, αντί του Ισλαμικού Κράτους, επεσήμανε ο κ. Τσαβούσογλου στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου.
Όμως οι επιχειρήσεις του τουρκικού στρατού για την εκκαθάριση των συροτουρκικών συνόρων από το Ι.Κ. θα συνεχιστούν μέχρις ότου οι δυνάμεις που υποστηρίζει η Άγκυρα να καταλάβουν τη συριακή πόλη Αλ Μπαμπ, υπογράμμισε ο ίδιος.
Η Συρία, η οποία έχει τη στήριξη της Ρωσίας, προειδοποίησε εξάλλου την Τουρκία να μην προελάσει προς τις θέσεις του συριακού στρατού προς τα βόρεια και τα ανατολικά του Χαλεπίου, εξηγώντας ότι μια τέτοια κίνηση θα αντιμετωπιστεί «αποφασιστικά και με πυγμή».
Ναυτεμπορική

___________________________________________________

Ο ΔΙΚΤΥΟΥΡΓΟΣ γάταρος δέν ἀνήκει σε ἐπαγγελματία δημοσιογράφο καί στηρίζεται στήν ἠθική ἱκανοποίηση της σταθερότητας των ἐπισκεπτῶν, χωρίς νά χρησιμοποιεῖ τεχνικές καί κόλπα γιά νά κερδίσει ἐπισκεψιμότητα, ἐπίσης δέν μ΄ ἀφήνει ἀδιάφορο ἡ ἄνοδος του.

Η ὑποστήριξή σας μπορεῖ, ὅπως βλέπετε, νά ἐκδηλωθεῖ καί με ἄλλον τρόπο κάθε φορά ποῦ θά ἔχετε τον ἐλάχιστο χρόνο.

Εὐχαριστῶ καί συνεχίζω με το ἴδιο ἀδέσμευτο καί ἀνεξάρτητο πνεῦμα...

0 Σχόλια:

back to top