Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Από το Blogger.

Αρχειοθήκη

ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2016


Τις τελευταίες μέρες, ταυτόχρονα με την αεροπορική επίθεση εναντίον τμήματος του τουρκικού στρατού, μονάδες και τμήματα του στρατού της Συρίας, υποστηρίζουν την επιχείρηση προέλασης των κουρδικών δυνάμεων από το Αφρίν προς την κομβικής σημασίας πόλη Αλ Μπαμπ.

Αυτό το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, οι Κούρδοι κατέλαβαν αρκετά χωριά και προώθησαν τις θέσεις τους, προσεγγίζοντας την Αλ Μπαμπ στα 8 χιλιόμετρα.

Στο βίντεο παρακολουθούμε στοιχεία πυροβολικού του στρατού της Συρίας, να παρέχουν πυρά υποστηρίξεως σε τμήματα των Κούρδων που προελαύνουν προς την Αλ Μπαμπ. Συγκεκριμένα, το βίντεο τραβήχτηκε στο χωριό Jubah, που βρίσκεται 13km δυτικά της Αλ Μπαμπ.
Η συμμετοχή του στρατού της Συρίας, ίσως να γύρει την πλάστιγκα υπέρ των Κούρδων, στον αγώνα δρόμου που γίνεται για τον έλεγχο της Αλ Μπαμπ, κυρίως μεταξύ Κούρδων και Τούρκων.
https://infognomonpolitics.blogspot.gr/2016/11/blog-post_393.html

___________________________________________________

Ο ΔΙΚΤΥΟΥΡΓΟΣ γάταρος δέν ἀνήκει σε ἐπαγγελματία δημοσιογράφο καί στηρίζεται στήν ἠθική ἱκανοποίηση της σταθερότητας των ἐπισκεπτῶν, χωρίς νά χρησιμοποιεῖ τεχνικές καί κόλπα γιά νά κερδίσει ἐπισκεψιμότητα, ἐπίσης δέν μ΄ ἀφήνει ἀδιάφορο ἡ ἄνοδος του.

Η ὑποστήριξή σας μπορεῖ, ὅπως βλέπετε, νά ἐκδηλωθεῖ καί με ἄλλον τρόπο κάθε φορά ποῦ θά ἔχετε τον ἐλάχιστο χρόνο.

Εὐχαριστῶ καί συνεχίζω με το ἴδιο ἀδέσμευτο καί ἀνεξάρτητο πνεῦμα...

0 Σχόλια:

back to top