Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Από το Blogger.

Αρχειοθήκη

ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2017


Η Επιχείρηση "Οργή του Ευφράτη", στην οποία συμμετέχουν οι Δημοκρατικές Δυνάμεις της Συρίας (SDF) των οποίων ραχοκοκκαλιά και βασική συνιστώσα είναι οι Δυνάμεις Προστασίας του Λαού (YPG), των Κούρδων της Συρίας, ξεκίνησε και κινήθηκε πάνω σε δυο επιθετικούς άξονες.
Ο ένας κινήθηκε πάνω στην κατεύνθυνση της εθνικής οδού Ιεράπολη/Μένπετζ - Ράκκας και άλλος στην κατεύθυνση Αΐν Ισά - Ράκκα.
Χθες οι δυο αυτές επιτεθνικές προσπάθειες συνενώθηκαν, δημιουργώντας έναν περίκλειστο χώρο μεταξύ Αιν Ισά και το φράγματος του Ευφράτη, στον οποίο έχουν αποκλειστεί δυνάμεις του ISIS.
Με την ολοκλήρωση της κατάληψης αυτής της περίκλειστης περιοχής, θα έχει ολοκληρωθεί σε μεγάλο βαθμό η φάση της περικύκλωσης της Ράκκας, για να αρχίσει η επόμενη φάση, του σταδιακού αποκλεισμού της, με στόχο την τελική επίθεση.
Σημειώνεται ότι στους Αμερικανούς άνδρες των Ειδικών Επιχειρήσεων, που δρου στην περιοχή, από κοινού με τους Κούρδους, προστέθηκαν 200 Γάλλοι, πιθανίον της Λεγεώνας των Ξένων, που θα συμμετέχουν στην επιχείρηση κατάληψης της Ράκκας, σύμφωνα με πρόσφατη δήλωση του Φ. Ολάντ.
 
 https://infognomonpolitics.blogspot.gr/2017/01/isis_97.html

___________________________________________________

Ο ΔΙΚΤΥΟΥΡΓΟΣ γάταρος δέν ἀνήκει σε ἐπαγγελματία δημοσιογράφο καί στηρίζεται στήν ἠθική ἱκανοποίηση της σταθερότητας των ἐπισκεπτῶν, χωρίς νά χρησιμοποιεῖ τεχνικές καί κόλπα γιά νά κερδίσει ἐπισκεψιμότητα, ἐπίσης δέν μ΄ ἀφήνει ἀδιάφορο ἡ ἄνοδος του.

Η ὑποστήριξή σας μπορεῖ, ὅπως βλέπετε, νά ἐκδηλωθεῖ καί με ἄλλον τρόπο κάθε φορά ποῦ θά ἔχετε τον ἐλάχιστο χρόνο.

Εὐχαριστῶ καί συνεχίζω με το ἴδιο ἀδέσμευτο καί ἀνεξάρτητο πνεῦμα...

0 Σχόλια:

back to top