Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Από το Blogger.

Αρχειοθήκη

ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τρίτη 31 Μαΐου 2011

Το δικαστήριο στο οποίο παρέπεμψε σήμερα ο εισαγγελέας που διεξάγει την ανάκριση για την υπόθεση της ΕΡΓΕΝΕΚΟΝ και της σκευωρίας και του σχεδίου πραξικοπήματος Βαριοπούλα (Balyoz) τον διοικητή της Διοίκησης Ακαδημιών Πολέμου της Τουρκίας, αντιπτέραρχο Μπιλγκίν Μπαλανλί (Bilgin Balanl) αποφάσισε την σύλληψή του. Να σημειωθεί ότι ο Μπαλανλί εθωρείτο μετά βεβαιότητος ο επόμενος αρχηγός της Τουρκικής Πολεμικής Αεροπορίας.Η σύλληψη ενεργεία στρατηγού τεσσάρων είναι κάτι που γίνεται για πρώτη φορά στην Τουρκία και θεωρείται η κορυφή του παγόβουνου της σύγκρουσης που βρίσκεται σε εξέλιξη μεταξύ των κεμαλικών -στρατιωτικών και πολιτικών- και των ισλαμιστών του Ερντογάν.

Η άσκηση δίωξης εναντίον του Μπαλανλί και των άλλων εν ενεργεία αξιωματικών την προηγούμενη εβδομάδα αποτέλεσε και την κύρια αιτία της ακύρωσης των ασκήσεων Εφεσος και Θαλασσόλυκος, που έλαβε χώρα την προηγούμενη εβδομάδα.
Πηγή: www.internethaber.com

http://infognomonpolitics.blogspot.com/2011/05/blog-post_3789.html

___________________________________________________

Ο ΔΙΚΤΥΟΥΡΓΟΣ γάταρος δέν ἀνήκει σε ἐπαγγελματία δημοσιογράφο καί στηρίζεται στήν ἠθική ἱκανοποίηση της σταθερότητας των ἐπισκεπτῶν, χωρίς νά χρησιμοποιεῖ τεχνικές καί κόλπα γιά νά κερδίσει ἐπισκεψιμότητα, ἐπίσης δέν μ΄ ἀφήνει ἀδιάφορο ἡ ἄνοδος του.

Η ὑποστήριξή σας μπορεῖ, ὅπως βλέπετε, νά ἐκδηλωθεῖ καί με ἄλλον τρόπο κάθε φορά ποῦ θά ἔχετε τον ἐλάχιστο χρόνο.

Εὐχαριστῶ καί συνεχίζω με το ἴδιο ἀδέσμευτο καί ἀνεξάρτητο πνεῦμα...

0 Σχόλια:

back to top