Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Από το Blogger.

Αρχειοθήκη

ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σάββατο 21 Μαΐου 2011

Στην κατάργηση του αφορολόγητου ποσού για 1 εκατ. ελεύθερους επαγγελματίες προσανατολίζεται η κυβέρνηση, μετά την επίμονη υπόδειξη της τρόικας. Ως εναλλακτικό σενάριο οι ελεγκτες προτείνουν την επιβολή έκτακτης εισφοράς σε όλους αυτούς.

Ταυτόχρονα, γίνονται προτάσεις να μειωθεί το αφορολόγητο κάτω από τα 12.000 ευρώ που είναι σήμερα, πιθανότατα στα 8.000 ευρώ για το σύνολο των υπόχρεων, αλλά και για αλλαγές συντελεστών στη φορολογική κλίμακα.



Ωστόσο, τα φορολογικά δεινά για τους Έλληνες πολίτες δεν τελειώνουν εδώ. Έρχονται κι άλλα. Το οικονομικό επιτελείο εξετάζει ένα ακόμη μέτρο-φωτιά, το οποίο αφορά περίπου 250.000 ιδιοκτήτες ακινήτων. Έχει προταθεί από την αντιπροσωπεία της τρόικας και προβλέπει την επιβολή έκτακτου φόρου σε όσους έχουν ακίνητη περιουσία που η αντικειμενική της αξία υπερβαίνει τα 4.000 ευρώ το τετραγωνικό μέτρο.

isotimia.gr

___________________________________________________

Ο ΔΙΚΤΥΟΥΡΓΟΣ γάταρος δέν ἀνήκει σε ἐπαγγελματία δημοσιογράφο καί στηρίζεται στήν ἠθική ἱκανοποίηση της σταθερότητας των ἐπισκεπτῶν, χωρίς νά χρησιμοποιεῖ τεχνικές καί κόλπα γιά νά κερδίσει ἐπισκεψιμότητα, ἐπίσης δέν μ΄ ἀφήνει ἀδιάφορο ἡ ἄνοδος του.

Η ὑποστήριξή σας μπορεῖ, ὅπως βλέπετε, νά ἐκδηλωθεῖ καί με ἄλλον τρόπο κάθε φορά ποῦ θά ἔχετε τον ἐλάχιστο χρόνο.

Εὐχαριστῶ καί συνεχίζω με το ἴδιο ἀδέσμευτο καί ἀνεξάρτητο πνεῦμα...

0 Σχόλια:

back to top