Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Από το Blogger.

Αρχειοθήκη

ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Παρασκευή 20 Μαΐου 2011

Μία από τις μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρείες της Γερμανίας η Munich Re μέλος του κολοσσού Hamburg-Mannheimer International (HMI), παραδέχθηκε την συμμετοχή υπαλλήλων της σε ένα τεράστιο όργιο με 20 πόρνες στα περίφημα ιαματικά λουτρά Gellert της Βουδαπέστης. Στο όργιο μετείχαν οι 100 καλύτεροι ασφαλιστές της εταιρείας οι οποίοι μετέβησαν στην Ουγγαρία στο πλαίσιο ενός «ταξιδιού κινήτρων». Όπως καταγγέλθηκε, οι ασφαλιστές μετέτρεψαν τα λουτρά σε υπαίθριο οίκο ανοχής.

Σύμφωνα με τους συμμετέχοντες οι 20 πόρνες φορούσαν στο χέρι τους κορδέλες διαφόρων χρωμάτων ώστε να ξέρουν οι ασφαλιστές με ποιες μπορούν να κάνουν σεξ. Αυτές που φορούσαν άσπρη κορδέλα προορίζονταν για τους καλύτερους πωλητές και τα στελέχη.
Την υπόθεση αποκάλυψε η γερμανική εφημερίδα Handelsblant και η εταιρεία Munich Re παραδέχθηκε το όργιο. Όπως αποκάλυψαν στην εφημερίδα εργαζόμενοι που μετείχαν στο «ταξίδι κινήτρων», όλοι οι ασφαλιστές είχαν ερευνηθεί τόσο στο αεροδρόμιο όσο και στην είσοδο των λουτρών καθώς απαγορευόταν να έχουν μαζί τους κινητά τηλέφωνα και φωτογραφικές μηχανές.
Μόλις οι ασφαλιστές μπήκαν στα λουτρά εμφανίστηκαν καλλίγραμμες γυναίκες που φορούσαν κόκκινες και κίτρινες κορδέλες στα χέρια τους. Αυτές ήταν μόνο για σκοπούς συζήτησης και για να κρατήσουν συντροφιάς στους άντρες της εταιρείας. Μετά εμφανίστηκαν οι 20 κοπέλες με τις άσπρες κορδέλες οι οποίες προορίζοντας για τους «best of the best».
Γύρω – γύρω από τα λουτρά υπήρχαν κρεβάτια στα οποία οι κοπέλες έκαναν σεξ με όποιον επιθυμούσε. Κάθε κοπέλα μετά την συνεύρεση με έναν άντρα έβαζε μία σφραγίδα στο σώμα της ώστε να γνωρίζουν μετά πόσο «δημοφιλής» είναι κάθε μία. Κάποιες στο τέλος του οργίου είχαν επάνω τους έως και 12 σφραγίδες.
Μετά από την αποκάλυψη, η εταιρεία ανακοίνωσε ότι ουδείς από τους ασφαλιστές που μετείχαν στο όργιο εργοδοτείται πλέον στην εταιρεία.

http://www.dailynews24.gr/

___________________________________________________

Ο ΔΙΚΤΥΟΥΡΓΟΣ γάταρος δέν ἀνήκει σε ἐπαγγελματία δημοσιογράφο καί στηρίζεται στήν ἠθική ἱκανοποίηση της σταθερότητας των ἐπισκεπτῶν, χωρίς νά χρησιμοποιεῖ τεχνικές καί κόλπα γιά νά κερδίσει ἐπισκεψιμότητα, ἐπίσης δέν μ΄ ἀφήνει ἀδιάφορο ἡ ἄνοδος του.

Η ὑποστήριξή σας μπορεῖ, ὅπως βλέπετε, νά ἐκδηλωθεῖ καί με ἄλλον τρόπο κάθε φορά ποῦ θά ἔχετε τον ἐλάχιστο χρόνο.

Εὐχαριστῶ καί συνεχίζω με το ἴδιο ἀδέσμευτο καί ἀνεξάρτητο πνεῦμα...

0 Σχόλια:

back to top