Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Από το Blogger.

Αρχειοθήκη

ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σάββατο 30 Ιουλίου 2011

Εν όψει των ετήσιων τακτικών κρίσεων των Τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων και ενώ βρίσκονται στις φυλακές 50 ανώτατοι εν ενεργεία αξιωματικοί για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση ΕΡΓΕΝΕΚΟΝ και σε απόπειρες πραξικοπήματος εις βάρος της εκλεγμένης κυβέρνησης, ο αρχηγός του τουρκικού ΓΕΕΘΑ, στρατηγός Ισίκ Κοσανέρ, ζήτησε από την τουρκική κυβέρνηση την αποστρατεία του. Το ίδιο έπραξαν και οι αρχηγοί του Στρατού Ξηράς, στρατηγός Erdal Ceylanoğlu, του Πολεμικού Ναυτικού, ναύαρχος Eşref Uğur Yiğit και της Πολεμικής Αεροπορίας, πτέραρχος Hasan Aksay.


Οι παραιτήσεις της ηγεσίας των ΤΕΔ, σύμφωνα με δημοσιεύματα του τουρκικού τύπου, σχετίζονται με την υπόθεση των ιστοσελίδων προπαγάνδας εναντίον της κυβέρνησης που δημιουργήθηκαν και λειτουργούσαν μετά από εντολή του συνταγματάρχη Ντουρσούν Τσιτσέκ (Dursun Çiçek), που υπηρετούσε στη Διεύθυνση Υποστήριξης Πληροφοριών του ΓΕΕΘΑ.
Ο Ντουρσούν Τσιτσέκ, που είναι κατηγορούμενος για την υπόθεση αυτή, σε κατάθεση που έδωσε στον αρμόδιο εισαγγελέα που διενεργεί την ανάκριση, δήλωσε ότι η δημιουργία και η λειτουργία των ιστοσελίδων έγινε κατόπιν εντολής της ιεραρχίας, δίδοντας μάλιστα τα ονόματα όλων των ανωτέρων που εμπλέκονται στην υπόθεση. Σήμερα, ο αρμόδιος εισαγγελέας έδωσε εντολή σύλληψης 22 ανωτάτων και ανωτέρων αξιωματικών, που θεωρείται ότι ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι και οδήγησε την ηγεσία των ΤΕΔ στην αποστρατεία.

http://infognomonpolitics.blogspot.com/2011/07/blog-post_6125.html

___________________________________________________

Ο ΔΙΚΤΥΟΥΡΓΟΣ γάταρος δέν ἀνήκει σε ἐπαγγελματία δημοσιογράφο καί στηρίζεται στήν ἠθική ἱκανοποίηση της σταθερότητας των ἐπισκεπτῶν, χωρίς νά χρησιμοποιεῖ τεχνικές καί κόλπα γιά νά κερδίσει ἐπισκεψιμότητα, ἐπίσης δέν μ΄ ἀφήνει ἀδιάφορο ἡ ἄνοδος του.

Η ὑποστήριξή σας μπορεῖ, ὅπως βλέπετε, νά ἐκδηλωθεῖ καί με ἄλλον τρόπο κάθε φορά ποῦ θά ἔχετε τον ἐλάχιστο χρόνο.

Εὐχαριστῶ καί συνεχίζω με το ἴδιο ἀδέσμευτο καί ἀνεξάρτητο πνεῦμα...

0 Σχόλια:

back to top