Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Από το Blogger.

Αρχειοθήκη

ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2011

Οξύτατες αντιδράσεις προκάλεσε στα κατεχόμενα η υπογραφή της συμφωνίας για την οριοθέτηση της υφαλοκρηπίδας μεταξύ του κ. Έρογλου και της Τουρκίας.Μετά τις γνωστές δηλώσεις του πρώην «προέδρου» Ταλάτ, για εσφαλμένη πολιτική της Άγκυρας στο θέμα της έρευνας πετρελαίου στην Κυπριακή ΑΟΖ, σύσσωμη η αντιπολίτευση εξαπολύει τα βέλη της εναντίον του Έρογλου.
Τον κατηγορούν για έλλειψη αρμοδιότητας να υπογράψει μια τέτοια συμφωνία χωρίς την εξουσιοδότηση της «βουλής».

Ο αρχηγός του Κόμματος της Κοινωνικής Δημοκρατίας Μεχμέτ Τσακιτζί, υποστηρίζει ότι ο «πρόεδρος» δεν έχει δικαίωμα να υπογράφει τέτοιες συμφωνίες χωρίς να ενημερώνει το «υπουργικό συμβούλιο».

Αλλά και ο Σερντάρ Ντενκτάς, «πρόεδρος» του Δημοκρατικού Κόμματος, καλεί τον Έρογλου να παραιτηθεί σε περίπτωση που η «βουλή» δεν επικυρώσει τη συμφωνία που υπέγραψε μόνος του χωρίς να έχει αρμοδιότητα για αυτό.
http://www.elzoni.gr/
http://infognomonpolitics.blogspot.com/2011/09/blog-post_28.html

___________________________________________________

Ο ΔΙΚΤΥΟΥΡΓΟΣ γάταρος δέν ἀνήκει σε ἐπαγγελματία δημοσιογράφο καί στηρίζεται στήν ἠθική ἱκανοποίηση της σταθερότητας των ἐπισκεπτῶν, χωρίς νά χρησιμοποιεῖ τεχνικές καί κόλπα γιά νά κερδίσει ἐπισκεψιμότητα, ἐπίσης δέν μ΄ ἀφήνει ἀδιάφορο ἡ ἄνοδος του.

Η ὑποστήριξή σας μπορεῖ, ὅπως βλέπετε, νά ἐκδηλωθεῖ καί με ἄλλον τρόπο κάθε φορά ποῦ θά ἔχετε τον ἐλάχιστο χρόνο.

Εὐχαριστῶ καί συνεχίζω με το ἴδιο ἀδέσμευτο καί ἀνεξάρτητο πνεῦμα...

0 Σχόλια:

back to top