Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Από το Blogger.

Αρχειοθήκη

ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011

Στα Σκόπια φθάνει αύριο ο Τούρκος πρωθυπουργός Ταγίπ Ερντογάν για διήμερη επίσκεψη, θέλοντας να τιμήσει την 20ή επέτειο της ίδρυσης της ΠΓΔΜ, σε μια κίνηση η οποία μάλλον θα επιβαρύνει περισσότερο το κλίμα στις ελληνοτουρκικές σχέσεις.

Ο κ. Ερντογάν κατά τη διάρκεια της παραμονής του στην πΓΔΜ θα συναντηθεί με την πολιτική ηγεσία της χώρας, θα παραστεί στην τελετή αποφοίτησης στο Διεθνές Βαλκανικό Πανεπιστήμιο και θα επισκεφθεί διάφορες περιοχές με κεντρικό σταθμό το Μοναστήρι το οποίο συνδέεται με τον Κεμάλ Ατατούρκ αλλα και οθωμανικά πολιτιστικά μνημεία.


Η Τουρκία ήταν η πρώτη που αναγνώρισε τη χώρα ως "Δημοκρατία της Μακεδονίας" και προσφέρει ισχυρή πολιτική στήριξη στη διεθνή παρουσία και ατλαντική προοπτική της χώρας με το συνταγματικό όνομα, ενώ τα τελευταία χρόνια έχει υπάρξει σημαντική οικονομική διείσδυση των τουρκικών εταιρειών στα Σκόπια.
http://www.ikypros.com/easyconsole.cfm/id/25583

http://infognomonpolitics.blogspot.com/2011/09/blog-post_5338.html

___________________________________________________

Ο ΔΙΚΤΥΟΥΡΓΟΣ γάταρος δέν ἀνήκει σε ἐπαγγελματία δημοσιογράφο καί στηρίζεται στήν ἠθική ἱκανοποίηση της σταθερότητας των ἐπισκεπτῶν, χωρίς νά χρησιμοποιεῖ τεχνικές καί κόλπα γιά νά κερδίσει ἐπισκεψιμότητα, ἐπίσης δέν μ΄ ἀφήνει ἀδιάφορο ἡ ἄνοδος του.

Η ὑποστήριξή σας μπορεῖ, ὅπως βλέπετε, νά ἐκδηλωθεῖ καί με ἄλλον τρόπο κάθε φορά ποῦ θά ἔχετε τον ἐλάχιστο χρόνο.

Εὐχαριστῶ καί συνεχίζω με το ἴδιο ἀδέσμευτο καί ἀνεξάρτητο πνεῦμα...

0 Σχόλια:

back to top