Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Από το Blogger.

Αρχειοθήκη

ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2011

Σοβαρές κατηγορίες κατά της κυβέρνησης Ομπάμα αναφορικά με τον σεβασμό των ανθρωπίνων δικαιωμάτων εξαπέλυσαν οι Ρώσοι, σύμφωνα με την πρώτη σχετική έκθεση του ρωσικού ΥΠΕΞ.


Η έκθεση με τίτλο «Τα ανθρώπινα δικαιώματα σε ένα πλήθος κρατών» κάνει λόγο για παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων (βασανιστήρια, τηλεφωνικές υποκλοπές κλπ) στο εσωτερικό των ΗΠΑ υπονομεύοντας το αμερικανικό γόητρο του «παγκόσμιου προστάτη» των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

«Η κατάσταση στις ΗΠΑ απέχει κατά πολύ από τα ιδανικά που διακήρυξε η Ουάσιγκτον», αναφέρει η έκθεση, κατηγορώντας την κυβέρνηση Ομπάμα για αποτυχία διακοπής λειτουργίας της στρατιωτικής φυλακής του Γκουαντάναμο καθώς και για προστασία πρακτόρων της CIA από διώξεις.

«Ο Λευκός Οίκος και η αμερικανική Δικαιοσύνη προσφέρουν καταφύγιο σε πράκτορες της CIA και ανώτατους αξιωματούχους που είναι υπεύθυνοι για μαζικές και κατάφωρες παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων», τονίζει η έκθεση.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

___________________________________________________

Ο ΔΙΚΤΥΟΥΡΓΟΣ γάταρος δέν ἀνήκει σε ἐπαγγελματία δημοσιογράφο καί στηρίζεται στήν ἠθική ἱκανοποίηση της σταθερότητας των ἐπισκεπτῶν, χωρίς νά χρησιμοποιεῖ τεχνικές καί κόλπα γιά νά κερδίσει ἐπισκεψιμότητα, ἐπίσης δέν μ΄ ἀφήνει ἀδιάφορο ἡ ἄνοδος του.

Η ὑποστήριξή σας μπορεῖ, ὅπως βλέπετε, νά ἐκδηλωθεῖ καί με ἄλλον τρόπο κάθε φορά ποῦ θά ἔχετε τον ἐλάχιστο χρόνο.

Εὐχαριστῶ καί συνεχίζω με το ἴδιο ἀδέσμευτο καί ἀνεξάρτητο πνεῦμα...

0 Σχόλια:

back to top