Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Από το Blogger.

Αρχειοθήκη

ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2011

Η Κεντρική Τράπεζα της Τουρκίας παρενέβη στην αγορά συναλλάγματος την Παρασκευή, προχωρώντας στην πώληση δολαρίων σε μια προσπάθεια να στηρίξει την τουρκική λίρα.
"Η κεντρική τράπεζα παρενέβη όταν είδε τη λίρα να υποτιμάται πάνω από το επίπεδο των 2,20 έναντι του καλαθιού ευρώ-δολαρίου, το σημείο που αποφάσισε να παρέμβει και τον Οκτώβριο" ανέφερε επενδυτικός σύμβουλος, στο Reuters.


"H χειρότερη απόδοση της λίρας έναντι των ανταγωνιστών τις τελευταίες δύο εβδομάδες ήταν ένας ακόμη λόγος που οδήγησε σε παρέμβαση. Πιστεύω ότι το μέγεθος της παρέμβασης είναι μεγαλύτερο από αυτό του Οκτωβρίου", πρόσθεσε.

Η Κεντρική Τράπεζα πούλησε τουλάχιστον 1 δισ. δολάρια την Παρασκευή σύμφωνα με δηλώσεις trader στο Reuters, ενώ στις 18 Οκτωβρίου είχε παρέμβει άμεσα στην αγορά συναλλάγματος, πουλώντας 525 δισ. δολάρια.
http://www.euro2day.gr

http://infognomonpolitics.blogspot.com/2011/12/blog-post_1994.html#.Tv6cFzWfeM8

___________________________________________________

Ο ΔΙΚΤΥΟΥΡΓΟΣ γάταρος δέν ἀνήκει σε ἐπαγγελματία δημοσιογράφο καί στηρίζεται στήν ἠθική ἱκανοποίηση της σταθερότητας των ἐπισκεπτῶν, χωρίς νά χρησιμοποιεῖ τεχνικές καί κόλπα γιά νά κερδίσει ἐπισκεψιμότητα, ἐπίσης δέν μ΄ ἀφήνει ἀδιάφορο ἡ ἄνοδος του.

Η ὑποστήριξή σας μπορεῖ, ὅπως βλέπετε, νά ἐκδηλωθεῖ καί με ἄλλον τρόπο κάθε φορά ποῦ θά ἔχετε τον ἐλάχιστο χρόνο.

Εὐχαριστῶ καί συνεχίζω με το ἴδιο ἀδέσμευτο καί ἀνεξάρτητο πνεῦμα...

0 Σχόλια:

back to top