Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Από το Blogger.

Αρχειοθήκη

ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2011

Η Τουρκική Κεντρική Τράπεζα θα μπορούσε να μεταφέρει τα 28,8 δισεκατομμύρια τουρκικές λίρες ($ 15,3 δισ.) επενδύσεις της σε γαλλικά ομόλογα προς άλλες ευρωπαϊκές χώρες, στα πλαίσια των κυρώσεων κατά της Γαλλίας, η οποία ψήφισε ένα νόμο για τη ποινικοποίηση της Γενοκτονίας των Αρμενίων, ανέφεραν τοπικά ΜΜΕ την Τρίτη.

«Λαμβάνοντας υπόψη τα πρόσφατα μέτρα που έλαβε η τουρκική κυβέρνηση και το πολιτικό ύφος, αναμένω ότι η τουρκική Κεντρική Τράπεζα θα αποσύρει τα αποθέματα της από τη Γαλλία, στα πλαίσια των οικονομικών κυρώσεων
της», δημοσίευσε η τουρκική εφημερίδα Hurriyet Daily αναφερόμενη στον Erol Katircioglu , Καθηγητή στο Τμήμα Οικονομικών Επιστημών, του Πανεπιστημίου Bilgi της Κωνσταντινούπολης.
Εξάλλου, ο Kerem Alkin του οικονομικού πανεπιστήμιου της Κωνσταντινούπολης δήλωσε ότι είναι δικαίωμα της Τουρκίας να αποσύρει τις καταθέσεις της στη Γαλλία και ότι η απόφαση αυτή θα αποδείξει ότι η Τουρκία εφαρμόζει αληθινές κυρώσεις, σύμφωνα με την Hurriyet.


Η Γαλλία καταλαμβάνει τη δεύτερη θέση για τα αποθέματα της τουρκικής Κεντρικής Τράπεζας μετά τις ΗΠΑ, όπου η τράπεζα έχει τοποθετήσει 48.600 εκατομμύρια τουρκικές λίρες (25,7 δισ. δολάρια).
Την Τρίτη, η Τουρκία ανέστειλε επίσης «όλες τις πολιτικές διαβουλεύσεις, τις κοινές στρατιωτικές δραστηριότητες και τις ασκήσεις» ως αντίδραση στην ψήφιση του νόμου από τη γαλλική Εθνοσυνέλευση, το οποίο τιμωρεί την άρνηση της Γενοκτονίας των Αρμενίων του 1915.

http://french.cri.cn/781/2011/12/28/443s265736.htm

http://infognomonpolitics.blogspot.com/2011/12/vs-15.html#.Tvqy-DWfeM9

___________________________________________________

Ο ΔΙΚΤΥΟΥΡΓΟΣ γάταρος δέν ἀνήκει σε ἐπαγγελματία δημοσιογράφο καί στηρίζεται στήν ἠθική ἱκανοποίηση της σταθερότητας των ἐπισκεπτῶν, χωρίς νά χρησιμοποιεῖ τεχνικές καί κόλπα γιά νά κερδίσει ἐπισκεψιμότητα, ἐπίσης δέν μ΄ ἀφήνει ἀδιάφορο ἡ ἄνοδος του.

Η ὑποστήριξή σας μπορεῖ, ὅπως βλέπετε, νά ἐκδηλωθεῖ καί με ἄλλον τρόπο κάθε φορά ποῦ θά ἔχετε τον ἐλάχιστο χρόνο.

Εὐχαριστῶ καί συνεχίζω με το ἴδιο ἀδέσμευτο καί ἀνεξάρτητο πνεῦμα...

0 Σχόλια:

back to top