Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Από το Blogger.

Αρχειοθήκη

ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σάββατο 31 Μαρτίου 2012

Άνοιγμα στη μειονότητα, επιχείρησε να κάνει κατά την επίσκεψή του σε μειονοτικούς οικισμούς της Ξάνθης και της Ροδόπης ο Υπουργός Άμυνας και Αντιπρόεδρος της ΝΔ Δημήτρης Αβραμόπουλος.
Ο Υπουργός Άμυνας, συνοδευόμενος από βουλευτές, υποψήφιους, στελέχη της ΝΟΔΕ και της τοπικής οργάνωσης της Σμίνθης, επισκέφθηκε νωρίς το απόγευμα της Παρασκευής την έδρα του Δήμου Μύκης, προερχόμενος από οικισμούς της Ροδόπης.



Ο Δ. Αβραμόπουλος κατά την επίσκεψή του και τις δηλώσεις του έκανε λόγο για μια "Νέα Εποχή για τη μειονότητα" και ένα "νέο ξεκίνημα για μια πιο ανοιχτή και δημοκρατική κοινωνία, ακόμη πιο σύγχρονη, πιο προοδευτική πολιτική για τη μειονότητα". Όπως σημείωσε η επίσκεψη δεν είναι προεκλογική και είχε προγραμματιστεί πριν από ένα μήνα, αλλά αναβλήθηκε και εξέφρασε τη βούληση της Ν.Δ., όπως δείχνει και η παρουσία του Αντιπροέδρου της, "να προχωρήσουμε για την πρόοδο της Θράκης" μέσα από μια σειρά βήματα που πρέπει να γίνουν ενώ τοποθέτησε τη μειονότητα στα θέματα που θα αναδείξουν την βελτίωση των ελληνοτουρκικών σχέσεων.

Συνάντηση με Τσουκάλ στο Δημαρχείο
Συναντήθηκε με το Δήμαρχο Μουσταφά Τσουκάλ στο Δημαρχείο , είχε αρκετά μακρά συζήτηση μαζί του ενώ, μεταξύ άλλων, υπενθύμισε ότι ο ίδιος είναι από αυτούς που άνοιξαν των δρόμο στις ελληνοτουρκική προσέγγιση, από την εποχή που ήταν Δήμαρχος Αθηναίων και ομόλογός του της Κωνσταντινούπολης ήταν ο σημερινός Πρωθυπουργός Ταγίπ Ερντογάν.

Έξάλλου, μεταξύ άλλων στην επίσκεψή του ο Δημήτρης Αβραμόπουλος αναφέρθηκε και σε "λάθη του παρελθόντος που δεν πρέπει να επαναληφθούν" σε σχέση με τη διαχρονική παρουσία της πολιτείας απέναντι στη μειονότητα.

Ο κόσμος δεν ήταν αρκετός στη Σμίνθη ή στην Πάχνη αλλά ήταν πολύ περισσότερος στον Εχίνο, όπου συνέχισε τις επισκέψεις του ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, πριν αναχωρήσει για την Αθήνα.
http://www.xanthipress.gr

___________________________________________________

Ο ΔΙΚΤΥΟΥΡΓΟΣ γάταρος δέν ἀνήκει σε ἐπαγγελματία δημοσιογράφο καί στηρίζεται στήν ἠθική ἱκανοποίηση της σταθερότητας των ἐπισκεπτῶν, χωρίς νά χρησιμοποιεῖ τεχνικές καί κόλπα γιά νά κερδίσει ἐπισκεψιμότητα, ἐπίσης δέν μ΄ ἀφήνει ἀδιάφορο ἡ ἄνοδος του.

Η ὑποστήριξή σας μπορεῖ, ὅπως βλέπετε, νά ἐκδηλωθεῖ καί με ἄλλον τρόπο κάθε φορά ποῦ θά ἔχετε τον ἐλάχιστο χρόνο.

Εὐχαριστῶ καί συνεχίζω με το ἴδιο ἀδέσμευτο καί ἀνεξάρτητο πνεῦμα...

0 Σχόλια:

back to top