Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Από το Blogger.

Αρχειοθήκη

ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012

ΑΝΑΣΚΕΥΑΣΑΝοι Αμερικανοί για τα όσα είπε ο Πρόεδρος Ομπάμα για την επαναλειτουργία της Θεολογικής Σχολής της Χάλκης. Στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο Λευκός Οίκος αναφορικά με τις δηλώσεις του Προέδρου Ομπάμα στη Σεούλ για την επαναλειτουργία της Θεολογικής Σχολής της Χάλκης αναφέρθηκε ο τουρκικός Τύπος.



Σύμφωνα με την εφημερίδα «Ζaman», υπήρξε ανασκευή από τις ΗΠΑ για τη Θεολογική Σχολή, με την οποία ξεπεράστηκε η διαφορά σχολιασμού μεταξύ Τουρκίας και ΗΠΑ για το θέμα.

Προστίθεται ότι ο Αμερικανός Πρόεδρος, μετά τη συνάντησή του με τον Τούρκο Πρωθυπουργό Ερντογάν στη Σεούλ, είχε δηλώσει «ικανοποιημένος από το γεγονός ότι άκουσα την απόφαση του Πρωθυπουργού για την επαναλειτουργία της Θεολογικής Σχολής». Συμπληρώνεται ότι η εν λόγω δήλωση είχε σχολιαστεί ειδικά από τον ελληνικό Τύπο ότι θα επαναλειτουργήσει η Θεολογική Σχολή.

Ακολούθως, αναφέρεται ότι μετά την εξέλιξη αυτή έγινε γραπτή ανακοίνωση από τον Λευκό Οίκο, όπου σημειώνεται ότι «ο Πρόεδρος Ομπάμα αντιμετώπισε με ικανοποίηση την υπόσχεση του Πρωθυπουργού Ερντογάν αναφορικά με τη διεύρυνση των δικαιωμάτων των θρησκευτικών μειονοτήτων στην Τουρκία και επισήμανε τη σημασία της επαναλειτουργίας της Θεολογικής Σχολής».
«Πιστεύουμε ότι μια απόφαση της Τουρκίας προς την κατεύθυνση της επαναλειτουργίας αυτού του σημαντικού εκπαιδευτικού ιδρύματος θα αποτελέσει σημαντική ένδειξη για την εκπλήρωση της υπόσχεσης για την επέκταση της θρησκευτικής ελευθερίας στην Τουρκία», καταλήγει η ανακοίνωση του Λευκού Οίκου.
http://www.philenews.com/

http://infognomonpolitics.blogspot.com/2012/03/blog-post_512.html#.T3UrKWGfftc

___________________________________________________

Ο ΔΙΚΤΥΟΥΡΓΟΣ γάταρος δέν ἀνήκει σε ἐπαγγελματία δημοσιογράφο καί στηρίζεται στήν ἠθική ἱκανοποίηση της σταθερότητας των ἐπισκεπτῶν, χωρίς νά χρησιμοποιεῖ τεχνικές καί κόλπα γιά νά κερδίσει ἐπισκεψιμότητα, ἐπίσης δέν μ΄ ἀφήνει ἀδιάφορο ἡ ἄνοδος του.

Η ὑποστήριξή σας μπορεῖ, ὅπως βλέπετε, νά ἐκδηλωθεῖ καί με ἄλλον τρόπο κάθε φορά ποῦ θά ἔχετε τον ἐλάχιστο χρόνο.

Εὐχαριστῶ καί συνεχίζω με το ἴδιο ἀδέσμευτο καί ἀνεξάρτητο πνεῦμα...

0 Σχόλια:

back to top