Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Από το Blogger.

Αρχειοθήκη

ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τρίτη 27 Μαρτίου 2012

Νέα σφοδρή επίθεση κατά της οικονομικής πολιτικής που εφαρμόζουν στην Ευρώπη ο Νικολά Σαρκοζί και η Άνγκελα Μέρκελ εξαπέλυσαν ο Σοσιαλιστής υποψήφιος πρόεδρος της Γαλλιας Φρανσουά Ολάντ και ο επικεφαλής των Γερμανών Σοσιαλδημοκρατών (SPD), Ζίγκμαρ Γκάμπριελ, σε συνέντευξη, που παραχωρούν από κοινού στη γερμανική εφημερίδα «Frankfurter Allgemeine Zeitung». Στη συνέντευξη ο κ. Γκάμπριελ υπογάμμισε ότι η πολιτική δημοσιονομικής αυστηρότητας βλάπτει την Ελλάδα, όπως και όλα τα αδύναμα κράτη της Ευρωζώνης και υποστηρίζει ότι η Ευρώπη δεν θα είχε βρεθεί σε τόσο βαθιά κρίση, αν είχε ενεργήσει αποφασιστικά από την αρχή.

Κατηγόρησε, δε, τους Ευρωπαίους ηγέτες ότι «η καθυστέρηση μετέβαλε την κρίση μιας χώρας, που αποτελεί το 2% του ευρωπαϊκού ΑΕΠ, σε ευρωπαϊκή κρίση», ενώ ο κ. Ολάντ υπογράμμισε ότι, χωρίς την παροχή αναπτυξιακής βοήθειας, η Ευρώπη κινδυνεύει άμεσα με γενικευμένη ύφεση. Στο πλαίσιο αυτό τάχθηκε υπέρ της έκδοσης ευρωπαϊκών ομολόγων, που θα αποσκοπούν στην υλοποίηση συγκεκριμένων έργων, αλλά και την εισαγωγή του φόρου στις χρηματοπιστωτικές συναλλαγές, προκειμένου να κατευθυνθούν σημαντικά κεφάλαια για την αντιμετώπιση της ανεργίας των νέων.
http://www.citypress.gr/

http://infognomonpolitics.blogspot.com/2012/03/blog-post_5984.html#.T3FVxWGfftc

___________________________________________________

Ο ΔΙΚΤΥΟΥΡΓΟΣ γάταρος δέν ἀνήκει σε ἐπαγγελματία δημοσιογράφο καί στηρίζεται στήν ἠθική ἱκανοποίηση της σταθερότητας των ἐπισκεπτῶν, χωρίς νά χρησιμοποιεῖ τεχνικές καί κόλπα γιά νά κερδίσει ἐπισκεψιμότητα, ἐπίσης δέν μ΄ ἀφήνει ἀδιάφορο ἡ ἄνοδος του.

Η ὑποστήριξή σας μπορεῖ, ὅπως βλέπετε, νά ἐκδηλωθεῖ καί με ἄλλον τρόπο κάθε φορά ποῦ θά ἔχετε τον ἐλάχιστο χρόνο.

Εὐχαριστῶ καί συνεχίζω με το ἴδιο ἀδέσμευτο καί ἀνεξάρτητο πνεῦμα...

0 Σχόλια:

back to top