Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Από το Blogger.

Αρχειοθήκη

ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012

Οι εξελίξεις στο θέμα των εξαγωγών ιρανικού πετρελαίου, το ζήτημα των αγωγών μεταφοράς και η αλλαγή του ενεργειακού τοπίου μετά τον εντοπισμό σημαντικών κοιτασμάτων φυσικού αερίου στην Ανατολική Μεσόγειο, βρέθηκαν στο επίκεντρο της σημερινής συνάντησης του υπουργού Εξωτερικών Σταύρου Δήμα με τον ειδικό απεσταλμένο της ΥΠΕΞ των ΗΠΑ για θέματα ενέργειας στην Ευρασία, πρέσβη Ρίτσαρντ Μόρνινγκσταρ.

Μεταξύ άλλων, ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών εξέφρασε την ικανοποίηση της Αθήνας για την εξαίρεση της χώρας μας από τις κυρώσεις των ΗΠΑ σχετικά με τις εισαγωγές ιρανικού πετρελαίου.
Κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν επίσης τα διάφορα εναλλακτικά σχέδια για τη μεταφορά φυσικού αερίου από την Κασπία και τη Ρωσία προς την Ευρώπη, με τον ΥΠΕΞ να επισημαίνει τη σημασία που έχει η γεωγραφική θέση της χώρας μας.
Επιπρόσθετα, ο κ. Δήμας ενημέρωσε στο συνομιλητή του ότι η εντοπισμός κοιτασμάτων φυσικού αερίου στην Ανατολική Μεσόγειο προσφέρει νέες δυνατότητες, καθώς παρέχει στην Ευρώπη μια πολύτιμη εναλλακτική πηγή και οδό μεταφοράς ενέργειας, στην υλοποίηση της οποίας η Ελλάδα έχει σημαντικό ρόλο.
Αμέσως μετά ο Αμερικανός διπλωμάτης είχε συνεργασία με το γενικό γραμματέα του ΥΠΕΞ, πρέσβη Ι.-Α. Ζέπο.
Ναυτεμπορική

http://infognomonpolitics.blogspot.com/2012/03/blog-post_6982.html#.T3KeU2Gfftc

___________________________________________________

Ο ΔΙΚΤΥΟΥΡΓΟΣ γάταρος δέν ἀνήκει σε ἐπαγγελματία δημοσιογράφο καί στηρίζεται στήν ἠθική ἱκανοποίηση της σταθερότητας των ἐπισκεπτῶν, χωρίς νά χρησιμοποιεῖ τεχνικές καί κόλπα γιά νά κερδίσει ἐπισκεψιμότητα, ἐπίσης δέν μ΄ ἀφήνει ἀδιάφορο ἡ ἄνοδος του.

Η ὑποστήριξή σας μπορεῖ, ὅπως βλέπετε, νά ἐκδηλωθεῖ καί με ἄλλον τρόπο κάθε φορά ποῦ θά ἔχετε τον ἐλάχιστο χρόνο.

Εὐχαριστῶ καί συνεχίζω με το ἴδιο ἀδέσμευτο καί ἀνεξάρτητο πνεῦμα...

1 Σχόλια:

antonopoulos giorgos είπε... Απαντήστε σε αυτό

εμ βεβαια αμεσως τρεχουμε στα αφεντικα μας μην μας τραβηξουνε και τ αφτι....ελατε παρτε τα ........όλα δικα σας....εχουμε και 10.000.000 καφρους ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΨΗΦΟ!..........φωτογραφιζόμαστε....αγκαλιαζόμαστε!....φιλιόμαστε.....να μας βλεπει ο κοσμος!......πιανουμε μετεριζι....εχουμε εντολες!....από τους δοσιλογους!..........μπενουμε στα σαλονια κοστουμαρισμενοι.....γραβατομενοι.......φρεσκοξυρισμένοι.......χαμογελαστοι.........ετιμοι????????.....καμερες παμε!......ΕΔΩ ΣΤΑΥΡΟΣ ΔΗΜΑΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ......καλος ανθρωπος μονο το καλο του τοπου σκέφτεται....δεν εχει παει μεχρι εξω να δει τι κανει ο κοσμος .....ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ!........θα φαει γιουχάισμα ετσι κι αλλιως....λιποοοον προτιμάει να βγαινει χαμογελαστος φωτο και να αγωνιζεται λεει να σωσει λεει την ΠΑΤΡΙΔΑ.........λεει!.....αυτά του ειπανε αυτα λεει!!!!....η τσεπουλα μας νανε καλα!

back to top