Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Από το Blogger.

Αρχειοθήκη

ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σάββατο 28 Απριλίου 2012

Το ερώτημα που έκαιγε τα χείλη όσων παρακολουθούν στενά το ημερολόγιο της παγκόσμιας ελίτ ήταν: πού και πότε θα γίνει η επόμενη συνεδρίαση της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ 2012. Έχουμε τώρα μια ικανοποιητική απάντηση σε αυτό το κρίσιμο ερώτημα.



Το ξενοδοχείο Westfields Marriott Washington Dulles

Ο βετεράνος δημοσιογράφος Τζιμ Τάκερ, ο οποίος καλύπτει τα συνέδρια της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ για πάνω από 30 χρόνια, δήλωσε ότι ήταν «99% σίγουρος» ότι η επόμενη συνάντηση της επίλεκτης ομάδας θα διεξαχθεί μεταξύ της 31ης Μαΐου και 3ης Ιουνίου στο ξενοδοχείο Westfields Marriott Washington Dulles στη πόλη Σαντιγύ, Βιρτζίνια των Ηνωμένων Πολιτειών. «Περιμένουμε μόνο την επιβεβαίωση», είπε. Αν αυτό συμβεί, θα είναι η τρίτη φορά σε 10 χρόνια που αυτό το συνέδριο θα λάβει χώρα σε αυτό το μέρος.

Προηγούμενες πληροφορίες που κυκλοφορούσαν στο Διαδίκτυο ανέφεραν ότι η συνάντηση θα λάμβανε χώρα για πρώτη φορά στη Χάιφα στο Βόρειο Ισραήλ στο ξενοδοχείο Ρότσιλντ. Νέες πληροφορίες δείχνουν ότι ήταν λάθος. Υπάρχουν αρκετές ενδείξεις που οδηγούν σε αυτό το άλλο μέρος.

Πρώτον, οι συναντήσεις της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ πάντα διεξήχθησαν στην Ευρώπη ή την Βόρεια Αμερική. Καμία συνάντηση στο παρελθόν εξαιρέθηκε από αυτόν τον κανόνα (αν συμπεριληφθεί η Τουρκία, η οποία φιλοξένησε 3 φορές την παγκόσμια αφρόκρεμα).

Δεύτερον, όλα τα δωμάτια του Ξενοδοχείου Westfields Marriott Washington Dulles έχουν κρατηθεί από 31 Μαΐου έως 3 Ιουνίου. Υπάρχουν διαθέσιμα δωμάτια πριν και μετά αυτών των ημερομηνιών, αλλά όχι κατά τη διάρκεια αυτού του Σαββατοκύριακου (Πέμπτη-Κυριακή). Ο συντάκτης αυτού του άρθρου προσπάθησε να κλείσει δωμάτιο σε αυτές τις ημερομηνίες στην ιστοσελίδα του ξενοδοχείου, αλλά ειδοποιήθηκε ότι δεν υπήρχε διαθέσιμο δωμάτιο. Η ίδια προσπάθεια έγινε για την προηγούμενη ημέρα και την ημέρα μετά από αυτό το Σαββατοκύριακο: υπήρχαν διαθέσιμα δωμάτια.

___________________________________________________

Ο ΔΙΚΤΥΟΥΡΓΟΣ γάταρος δέν ἀνήκει σε ἐπαγγελματία δημοσιογράφο καί στηρίζεται στήν ἠθική ἱκανοποίηση της σταθερότητας των ἐπισκεπτῶν, χωρίς νά χρησιμοποιεῖ τεχνικές καί κόλπα γιά νά κερδίσει ἐπισκεψιμότητα, ἐπίσης δέν μ΄ ἀφήνει ἀδιάφορο ἡ ἄνοδος του.

Η ὑποστήριξή σας μπορεῖ, ὅπως βλέπετε, νά ἐκδηλωθεῖ καί με ἄλλον τρόπο κάθε φορά ποῦ θά ἔχετε τον ἐλάχιστο χρόνο.

Εὐχαριστῶ καί συνεχίζω με το ἴδιο ἀδέσμευτο καί ἀνεξάρτητο πνεῦμα...

0 Σχόλια:

back to top