Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Από το Blogger.

Αρχειοθήκη

ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πέμπτη 26 Απριλίου 2012

Θα διατηρήσει τα ειδικά μισθολόγια σε Ένοπλες Δυνάμεις και Σώματα Ασφαλείας ο Α.Σαμαράς αν γίνει κυβέρνηση, δήλωσε πριν λίγο στο Ζάππειο. Και θα δώσει στις Ένοπλες Δυνάμεις την αξιοπρέπεια καταδικάζοντας την απαξίωση που υφίστανται αυτή την στιγμή.

Μάλιστα είπε ότι "έχει βρει τα ισοδύναμα μέτρα για να καλύψουμε το κόστος". Απλά δεν τα είπε. Γιατί αν τα έλεγε θα έτρωγε πάλι σφαλιάρα από την τρόϊκα, όπως έχει φάει σε όλες τις περιπτώσεις μέχρι σήμερα όταν παρουσίασε τα περίφημα "ισοδύναμα μέτρα".


Οι υποσχέσεις του Α.Σαμαρά είναι καλοδεχούμενες, απλά να σημειώσουμε ότι μετά το πραξικόπημα Παπανδρέου-Μπεγλίτη την 1η Νοεμβρίου 2011 με τον αποκεφαλισμό της ηγεσίας των ΕΔ, η Νέα Δημοκρατία σε επίσημη ανακοίνωσή της είχε χαρακτηρίσει τις κρίσεις "ως μη γενόμενες" και θα αποκαθιστούσε τους περίπου είκοσι ανώτατους που αποκεφαλίστηκαν. Μία εβδομάδα μετά ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Δημήτρης Αβραμόπουλος, ανέλαβε υπουργός Εθνικής Άμυνας και δήλωνε "Όλα καλά δεν υπάρχει κανένα θέμα με τη νέα ηγεσία"!

Όσο για το γενικό κόστος των δαπανών στο χώρο της Άμυνας, να θυμίσουμε ότι στην περίφημη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών, όταν τέθηκε το θέμα της δαπάνης των 600 εκατ. ευρώ για να μην κοπεί ο 13ος και 14ος μισθός στον ιδιωτικό τομέα (θα σήμαινε επιβάρυνση των ασφαλιστικών ταμείων), ο Αντώνης Σαμαράς σε ανοκτή ακρόαση με την τρόϊκα, πρότεινε τα 350 εκατ. ευρώ να κοπούν από τις ... λειτουργικές αμυντικές δαπάνες!

Και έχει σήμερα την απαίτηση να πιστέψουμε ότι θα διατηρήσει τα ειδικά μισθολόγια και έχει βρει τα ισοδύναμα μέτρα. Και ολα αυτά θα τα κάνει με το 22% που του δίνουν οι δημοσκοπήσεις...

Αυτή είναι η αξιοπιστία των λόγων τους...

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

___________________________________________________

Ο ΔΙΚΤΥΟΥΡΓΟΣ γάταρος δέν ἀνήκει σε ἐπαγγελματία δημοσιογράφο καί στηρίζεται στήν ἠθική ἱκανοποίηση της σταθερότητας των ἐπισκεπτῶν, χωρίς νά χρησιμοποιεῖ τεχνικές καί κόλπα γιά νά κερδίσει ἐπισκεψιμότητα, ἐπίσης δέν μ΄ ἀφήνει ἀδιάφορο ἡ ἄνοδος του.

Η ὑποστήριξή σας μπορεῖ, ὅπως βλέπετε, νά ἐκδηλωθεῖ καί με ἄλλον τρόπο κάθε φορά ποῦ θά ἔχετε τον ἐλάχιστο χρόνο.

Εὐχαριστῶ καί συνεχίζω με το ἴδιο ἀδέσμευτο καί ἀνεξάρτητο πνεῦμα...

0 Σχόλια:

back to top