Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Από το Blogger.

Αρχειοθήκη

ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

Λιάνα Μυστακίδου
Στην ιστοσελίδα dailymotion.com μεταδόθηκε μια μαγνητοφωνημένη ομιλία που προκάλεσε τρόμο στην Τουρκία. Η φωνή που λέγεται ότι ανήκει στον κρατούμενο στις Φυλακές για την υπόθεση Βαριοπούλας αντιναύαρχο Τζεμ Αζίζ Τσακμάκ ακούγεται να μιλά για εκδίκηση:«Έχουμε πληροφορίες ότι σε ένα χρόνο θα αποφυλακιστούμε. Τότε οι περισσότεροι θα το σκάσουν από τη χώρα. Θα καεί η ψυχή πολλών. Θα πονέσουν πολλοί από τη
ρεβάνς. Θα πληρώσουν ακόμα και οι οικογένειες και τα παιδιά. Η πρώτη μας δουλειά ξέρετε είναι να τους αφήσουμε νηστικούς. Φυσικά έτσι θα αρχίσουμε. Δεν είμαστε και τόσο άπραγοι. Πιστεύω απόλυτα ότι η πιο αδύναμη περίοδος ενός ανθρώπου είναι εκείνη που νιώθει μεγάλη αυτοπεποίθηση. Και εμείς ήμασταν αδύναμοι , γιατί είχαμε έπαρση. Τώρα, κάνουν και αυτοί το ίδιο σφάλμα».
Παρόμοιες απειλές εξαπέλυσε την περασμένη εβδομάδα και ο κρατούμενος για την ίδια υπόθεση αντιναύαρχος Φατίχ Ιλγκέρ, ο οποίος, σε μαγνητοσκοπημένη δήλωση του, φέρεται να είπε:

«Εάν αυτός είναι ένας πόλεμος θα πολεμήσουμε. Ετοιμάζουν ένα νόμο με τον οποίο θα μας αποφυλακίσουν. Αυτή η χώρα θα συνέλθει ή με μια οικονομική κρίση ή με έναν εμφύλιο. Έχουμε μόνο αυτές τις δυο επιλογές. Μετά θα αρχίσει η επιστροφή. Θα αλλάξει η φορά του ανέμου».

http://infognomonpolitics.blogspot.com/2012/05/blog-post_4052.html

___________________________________________________

Ο ΔΙΚΤΥΟΥΡΓΟΣ γάταρος δέν ἀνήκει σε ἐπαγγελματία δημοσιογράφο καί στηρίζεται στήν ἠθική ἱκανοποίηση της σταθερότητας των ἐπισκεπτῶν, χωρίς νά χρησιμοποιεῖ τεχνικές καί κόλπα γιά νά κερδίσει ἐπισκεψιμότητα, ἐπίσης δέν μ΄ ἀφήνει ἀδιάφορο ἡ ἄνοδος του.

Η ὑποστήριξή σας μπορεῖ, ὅπως βλέπετε, νά ἐκδηλωθεῖ καί με ἄλλον τρόπο κάθε φορά ποῦ θά ἔχετε τον ἐλάχιστο χρόνο.

Εὐχαριστῶ καί συνεχίζω με το ἴδιο ἀδέσμευτο καί ἀνεξάρτητο πνεῦμα...

0 Σχόλια:

back to top