Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Από το Blogger.

Αρχειοθήκη

ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σάββατο 30 Ιουνίου 2012

Εκτός Κατεχομένων μετέφεραν τις διαμαρτυρίες τους Τουρκοκύπριοι ακτιβιστές, που επανειλημμένα έχουν διαδηλώσει και στην περιοχή της Κατεχόμενης Κύπρου, ζητώντας να τεθεί τέρμα στην απομόνωση και διαμαρτυρόμενοι για τις τουρκικές επεμβάσεις στο νησί.
Μάλιστα, σε δηλώσεις τους επέμειναν πως συχνά τα συμφέροντά τους δεν συμπίπτουν με αυτά της Τουρκίας, ξεκαθαρίζοντας πως απλώς ήθελαν να διαμαρτυρηθούν για την αδιαφορία της ΕΕ, που επιμένει να τους αντιμετωπίζει σαν φαντάσματα.


Για τον λόγο αυτό, οι περισσότεροι από τους 200 περίπου διαδηλωτές – οι οποίοι πάντως ζητούσαν την «αναγνώρισή τους» - είχαν καλυφθεί με λευκά σεντόνια.

Παράλληλα, διαμαρτύρονταν και για το γεγονός ότι η ΕΕ αδιαφορεί για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πολίτες των Κατεχομένων.

Σε ερώτηση από δημοσιογράφους του euractiv.com υποστήριξαν ότι η πλειονότητα των κατοίκων της περιοχής δεν συμφώνησε με τις δηλώσεις ότι η Τουρκία θα σκεπτόταν να προσαρτήσει τα κατεχόμενα- τα οποία από τεχνικής άποψης αποτελούν έδαφος της ΕΕ- στην περίπτωση που αποτύχουν οι συνομιλίες για την επανένωση του νησιού.

Σε ερώτηση από δημοσιογράφους της ίδιας διαδικτυακής πύλης αν και κατά πόσον η Τουρκία βρίσκεται πίσω από τη διαδήλωση, οι Τουρκοκύπριοι «ακτιβιστές» επέμειναν ότι, συχνά, τα συμφέροντά τους δεν συμπίπτουν με εκείνα της Τουρκίας.

Υπενθυμίζεται ότι πέρσι είχαν οργανωθεί πολλές διαδηλώσεις κατά της Τουρκίας στα Κατεχόμενα.
http://www.elzoni.gr/html/ent/564/ent.23564.asp

___________________________________________________

Ο ΔΙΚΤΥΟΥΡΓΟΣ γάταρος δέν ἀνήκει σε ἐπαγγελματία δημοσιογράφο καί στηρίζεται στήν ἠθική ἱκανοποίηση της σταθερότητας των ἐπισκεπτῶν, χωρίς νά χρησιμοποιεῖ τεχνικές καί κόλπα γιά νά κερδίσει ἐπισκεψιμότητα, ἐπίσης δέν μ΄ ἀφήνει ἀδιάφορο ἡ ἄνοδος του.

Η ὑποστήριξή σας μπορεῖ, ὅπως βλέπετε, νά ἐκδηλωθεῖ καί με ἄλλον τρόπο κάθε φορά ποῦ θά ἔχετε τον ἐλάχιστο χρόνο.

Εὐχαριστῶ καί συνεχίζω με το ἴδιο ἀδέσμευτο καί ἀνεξάρτητο πνεῦμα...

0 Σχόλια:

back to top