Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Από το Blogger.

Αρχειοθήκη

ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Κυριακή 24 Ιουνίου 2012

Ο Γερμανός υπουργός Εξωτερικών Γκίντο Βέστερβέλε ζήτησε σήμερα την διεξαγωγή έρευνας σχετικά με τις συνθήκες κατάρριψης τουρκικού μαχητικού αεροσκάφους από τον συριακό στρατό και έκανε έκκληση να μην κλιμακωθεί περαιτέρω η ένταση. «Ανησυχώ για το περιστατικό, δηλαδή το να έχει καταρριφθεί από τις συριακές δυνάμεις ένα τουρκικό μαχητικό αεροσκάφος. Απαιτώ την πλήρη διερεύνηση του περιστατικού», είπε ο Βέστερβέλε από την Ντάκα, ο οποίος πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στο Μπαγκλαντές

.Ο υπουργός χαιρέτισε ακόμα την «υπεύθυνη» τουρκική αντίδραση λέγοντας ότι «τώρα πρέπει να γίνουν τα πάντα για να αποφευχθεί η περαιτέρω κλιμάκωση της ήδη τεταμένης κατάστασης» http://www.kathimerini.com.cy/

Ιράκ: «Σοβαρή κλιμάκωση» η κατάρριψη του τουρκικού F-4
Η κατάρριψη του τουρκικού μαχητικού από τις συριακές δυνάμεις συνιστά σοβαρή κλιμάκωση της συριακής σύγκρουσης, δήλωσε σήμερα ο υπουργός Εξωτερικών του Ιράκ Χοσιγιάρ Ζεμπάρι.
«Η κατάρριψη χθες ενός τουρκικού αεροσκάφους πάνω από συριακά χωρικά ύδατα--αυτή είναι σοβαρή κλιμάκωση και μια ένδειξη ότι η σύγκρουση θα έχει πολύ μεγαλύτερο αντίκτυπο πέραν για την ίδια την Συρία», είπε ο υπουργός σε κοινή συνέντευξη Τύπου στην Βαγδάτη με τους ομολόγους του της Σουηδίας, της Βουλγαρίας και της Πολωνίας, που μεταδόθηκε τηλεοπτικά.
Πηγή: ΑΜΠΕ

___________________________________________________

Ο ΔΙΚΤΥΟΥΡΓΟΣ γάταρος δέν ἀνήκει σε ἐπαγγελματία δημοσιογράφο καί στηρίζεται στήν ἠθική ἱκανοποίηση της σταθερότητας των ἐπισκεπτῶν, χωρίς νά χρησιμοποιεῖ τεχνικές καί κόλπα γιά νά κερδίσει ἐπισκεψιμότητα, ἐπίσης δέν μ΄ ἀφήνει ἀδιάφορο ἡ ἄνοδος του.

Η ὑποστήριξή σας μπορεῖ, ὅπως βλέπετε, νά ἐκδηλωθεῖ καί με ἄλλον τρόπο κάθε φορά ποῦ θά ἔχετε τον ἐλάχιστο χρόνο.

Εὐχαριστῶ καί συνεχίζω με το ἴδιο ἀδέσμευτο καί ἀνεξάρτητο πνεῦμα...

0 Σχόλια:

back to top